You are here
Home > Uncategorized > Tanda Baru, Peganti Tanda Tanya

17,454,263 total views, 6,732 views today

Tanda Baru, Peganti Tanda Tanya

Rasanya dah nak genap setahun cincin ini dibeli untuk mengantikan cincin yang menjadi tanda tanya sebelum ini.

Apalah ceritanya kan?

Betul kata orang,

Jika apa-apa yang terjadi pada tanda. Jangan diganti atau ditanda dengan benda lain.

Tidakku biarkan, Hidupku dibelit pilu
Ku teruskan hidup tanpa dia

Padam nyala patah tumbuh
Hilangkan berganti

Yang azali ku nanti
Walau sepi mencalar hati
Rindu ku terhenti

Bicara Bro : Tanda baru? Mungkin tidak. Cukup la dengan rumors yang tersebar. Tak baik buat cerita dan dengar cerita yang bukan-bukan.

Aku senyap, bukan bermakna aku yang bersalah. Satu persatu aku nampak jelas kamu bagaimana. Seorang yang aku tidak pernah tahu sebelum ini.

p/s- gambar di atas adalah hiasan.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

16 thoughts on “Tanda Baru, Peganti Tanda Tanya

  1. jiwang nampak?
    pasti ada hikmah disebalik sesuatu itu. jgn tuding jari pd yg lain.
    sama-samalah kita muhasabah diri…

    smoga bahagia mengekori kalian. baik kamu atau si dia.

    1. jangan sampai sekali empat kan he..23x mahu tok kadi tersedak2 huhuhu

      cincin keluaran yang sama n dari kedai yang sama kot.. nnti la nak tanye si pemilik cincin nie hhuh…

      kalau cincin tue xsibijik or mmg xde clonnye.. gamaknye juta2 harganya

  2. uuuuuu….

    sabo jela bro…

    tak semua yang kite harap boleh dapat..
    doa jela dapat calon yang lebih baik lepas ni ye.. amin….

    *sory… duit xmasuk lagi.. =.=

Leave a Reply

Top