You are here
Home > Iklan > Advertorial > Selamat Datang ke Dunia Teknologi Online – Mother Gadget

17,454,205 total views, 6,674 views today

Selamat Datang ke Dunia Teknologi Online – Mother Gadget

Selamat Datang ke Dunia Teknologi Online.

Terdapat Pelbagai Gajet Dengan Gaya Terkini hanya dari Mother Gadget.

Pada mereka yang pengila gadget dan ingin memiliki gadget yang tiada di pasaran Malaysia boleh dapatkan disini.

Mother Gadget merupakan gedung online untuk gadget-gadget yang ingin anda miliki.

Dari Telefon bimbit, GPS, DSLR sehingga ke Gadget James Bond. 100% buatan china.

Bukan barangan seludup, semuanya di import berserta tax.

Bagi bro,

gadget-gadget yang sedia ada di pasaran sekarang lebih kurang sama seperti mana yang mereka tawarkan. Cuma di sini anda boleh memilikinya pada harga yang murah.

Antara gadget-gadget yang boleh anda miliki

  • Mobile Phones
  • Cell Phone Accessories
  • Electronic Gadgets
  • Cool Gadgets
  • Geek Gifts
  • Spy Gadgets
  • Laser Gadgets
  • GPS Tracking Devices
  • Spy Cameras
  • Portable DVD Players
  • Car Security
  • etc

Dan semua priduk ini disertaka sekali dengan warranty selama 3 bulan.

Jika anda mendaftar sekarang, anda akan mendapat KUPON DISKAUN PERCUMA. Kupon ini dapat digunakan setiap kali pembelian.

Cepat!!! Daftar sekarang sebelum terlambat…

Di sini bro sertakan maklumat syarikat Mother Gadget untuk rujukan anda semua.

Mother Gadget Enterprise (SA0184796-H)
Jalan Temenggung 19,
Off Jalan Sg. Jati,
41200, Klang, Selangor

Email : mothergadget(a)gmail.com

www.mothergadget.com

p/s- jangan lupa ganti (a) dengan @

Untuk maklumat lanjut, anda boleh layari laman web Mother Gadget.

Bicara Bro : BlackBerry PlayBook xde ke? he..23x Join contest ini if korang rasa nak menang  iPad 2, Canon EOS 550D atau HTC Desire

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

34 thoughts on “Selamat Datang ke Dunia Teknologi Online – Mother Gadget

    1. tu yg tak berapa nak best tu..tapi dh nmnya made in china kan, so kena la paham2 sndri kot..ngeee

      psst, nak jugak bb playbook..tpi tgh consider ngan samsung galaxy tab 10.1 pulak nih..heheheh

    1. kebanyakan produk di pasaran malaysia semuanya buatan china…

      lagi-lagi la benda yang pelik-pelik kan.

      typo di situ… nanti ada masa bro betulkan

Leave a Reply

Top