You are here
Home > Uncategorized > Salih Yaccob Berbulan Madu

17,445,624 total views, 4,835 views today

Salih Yaccob Berbulan Madu

Salih Yaccob bersama empat isteri, Norlizah Mamat, 46, Norraha Hamat, 42, Norfara Wahida Sulaiman, 32, dan Samihah Sheikh Amy, 25, bersama tujuh anak berlepas ke Beijing, China, untuk bercuti selama enam hari.

Percutian itu juga adalah pakej bulan madu kepada isteri keempatnya yang genap seminggu dinikahi di Masjid Jamek Bandar Kulaijaya, Johor.

Percutian ini merupakan anjuran Asmadi Group Travel and Tours Sdn Bhd itu turut disertai 40 peminat dari Johor Bahru, Johor. Mereka berlepas ke negara tembok besar itu melalui pesawat Penerbangan Malaysia (MAS) jam 9 pagi.

Bicara Bro : Kalau percutian ada yang anjurkan dan sponsor, bro pun sanggup usung semua isteri-isteri + skandal-skandal bro he..23x dapat juga nak eratkan hubungan kekeluargaan.

Mana tahu berkenan, boleh tarik masuk dalam keluarga nanti.

Bro teringin nak buat sesuatu yang mampu memberi impak kepada orang lain.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

20 thoughts on “Salih Yaccob Berbulan Madu

    1. Amboi.. selagi leh usha.. usha la.. kalau bro pun, bro nk usha gak..

      If ada rezeki dan dipermudahkan.. siapa tahu kan

    1. Tau xpe.. ditaja leh la kan.. cuba x tertaja.. datuk k pun boleh gugur misai die tau

    1. Tau xpe.. kalau bro, sure semua kaum bro bawa he…23x bukan senang nak buat cam nie kan..

      Tapi byk je syarikat perlancongan guna artis untuk tarik perminat mereka untuk join sama.. kat situ pun dh cover kos tajaan mereka

  1. amboii..ada hati yer bro nk pasang ramai2..kehkehkeh..
    tapi kalo rezeki tak bleh nak kata apa la kan..ngeeeeheheh

    papepun, kot2 dpt sposor tu jgn la lupakan sy plak..weee…

    1. Pasang je niat, kot2 ada yang melekat ke huhu or termakbul he…23x jika dipermudahkan, alhamdulillah la..

      Eh if zati termasuk dalam list bakal2 bro, leh la ikut sama berholiday

    2. amiinn..kalau boleh memikul tanggungjawab dan menjadi nakhoda kepada bahtera2 tu takda masalah. cumanya susah nak jumpa perempuan yang boleh berkongsi kasih sayang suami. hehe

      owhh eh..kalo tak termasuk list tak bleh ke? hahahaha

Leave a Reply

Top