You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Puteri Bunian Di Hati Bro

17,439,019 total views, 2,874 views today

Puteri Bunian Di Hati Bro

Puteri BunianSuka hati bro je kan…

Sesedap mulut je heboh satu empayar blogger + seluruh ceruk rantau google pasal di hati bro ada Puteri Bunian.

Dah buang tabiat ke bro nie kan.

Seronok jenjalan di facebook terjumpa Maya Karin eh silap… Maya Karin dalam cite Magika.

Ini bukan Maya Karin. Tetapi adik-beradik sebelah mak sedara dua pupu dia [ikut kata tukang canang ceita la kan, bukan bro ek]

Peh ayu Puteri Bunian ini kan.

Bersantai di batu tepi sungai. Kalau la si Eddy KRU nampak. Dah amik berlakon gamaknya.

Nama Puteri Bunian ini, Cik Reena Tan. Kenapa namanya begitu? Korang tanya la empunya diri ek.

Peh ayu sungguh budak ini bermain air.

Pandai photographer dia mengambil gambar. Siapa photographer dia? Tak pula diberitahu

If korang rasa nak berkenalan dengan Blogger Perak ini, sesudi datang terjah lawat blog beliau di http://cikreenatan.blogspot.com dan mention la korang datang dari blog bro.

Confirm tersipul malu orangnya.

Bicara Bro : Kalau bro ditemukan dengan orang bunian. Biarlah yang islam.

Nak kumpul duit angkat DSLR.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

42 thoughts on “Puteri Bunian Di Hati Bro

    1. mu nie cepat sungguh cairnye huhu

      Bro nak tackle elle ok x..?? tapi family dia dah reject bro awal-awal

    1. bro sampai la nie xpernah jumpa dia…

      memang cantik ke…?? Yup memang aktif di Blogger Perak

    1. ops huhuhu… dari entry di canang dari hati.. dengan ini dapat memaut hati si pembacanya

    1. Boleh aje..

      asalkan pic tue adalah hasil dari photoshoot

      if menarik bro akan kongsikan

Leave a Reply

Top