You are here
Home > Uncategorized > Nak Mengeteh Malam Ini

17,431,072 total views, 4,916 views today

Nak Mengeteh Malam Ini

Mengantuk pula memalam ini. Dok menguap je memanjang.

Nak buat kerja pun tak boleh nak fokus buat kerja.

Cadang makan nak mengeteh pulak malam ini. Tetapi dimana ek..??

Bro now di perak. Time cam nie xbanyak kedai yang buka.

Jika korang rasa ada lokasi terbaik untuk melayan teh tarik. Apa kata korang kongsikan di sini..

Nama tahu kerjasama yang anda berikan mampu melayakan korang menerima voucher topup untuk telefon anda. Lebih mahal dari segelas teh tarik.

Bicara Bro : Jangan bagi cadangan mintak bro bancuh sendiri ek. Bukan tak boleh buat, cuma xmampu hasilkan teh tarik yang terbaik.

Teh tarik yang terbaik bukan dilihat pada berapa banyak buihnya. Tetapi pada nikmat semasa menghirupnya.

Ramai antara kita yang tertipu dengan tukang tarik sekali dua then buh buih atasnya

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

23 thoughts on “Nak Mengeteh Malam Ini

  1. haha.. teh tarik yg best adelah yg masyuk bile di minum semasa ianya panas, rasanya bancuhan yg best dan di minum pada waktu malam sambil lepak2 dengan geng2..hehehe

    1. Tau xpe.. lagi2 time hujan.. sejuk… peh huhu

      bro dulu pernah bermalam dekat cameron highland sorang… so ada masa bro keluar g lepak dekat deretan kedai.. xtau nama kedainye… pergi pun tahun 2003 dulu…

      dah la hujan reyai2.. sejuk pulak tue.. perkena teh tarik secawan.. dok bilik hotel cam bosan je sensorang

    1. he…23x boleh je nk bubuh… apa salahnya…

      asalkan x berbuih je mulut lepas minumnya

Leave a Reply

Top