You are here
Home > Uncategorized > Layan Mr Bean, Boleh Release Tension

17,443,768 total views, 2,979 views today

Layan Mr Bean, Boleh Release Tension

Seronok pula layan cite Mr Bean nie.

Tergolak bro sensorang, Then ternampak calendar dalam cite tue. Tahun 1993. Wow dah lama gak rupanya cerita ini.

Ingat lagi bro sanggup tidur lewat hari selasa semata-mata nak tengok cite Mr. Bean masa kecik-kecik dulu. Peh, boleh ingat lagi bro ek.

Nampak beno bro dah tua. Jiwa je muda.

Dah tua-tua dok layan Mr. Bean. Selamat xlayan Ben 10 mahupun Ben Ashaari he..23x

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

19 thoughts on “Layan Mr Bean, Boleh Release Tension

    1. xsangke yang mr.bean nie realitinyer seorang professor… ade ke orang dari golongan profesional nak jadi bodoh2 macam mr.bean 2?? xpenah jumpe ag… hehehe…

    2. dia memang educated tapi realiti nye dia mg macam tu…kelam kabut, tak fikir panjang hehe…saya pernah baca dalam majalah yang menemuramah isteri dia hehe

    1. eh… nie mmg betul2 nak kena babap nie…

      tau la kamu muda dari bro.. nnti sure akan jadi setua bro.. tp time tue bro jadi lagi tua he..23x 🙂

Leave a Reply

Top