You are here
Home > Bersama BroFramestone > Korang Tanya Bro Jawap > Korang Tanya Bro Jawab [Part 2]

17,436,609 total views, 464 views today

Korang Tanya Bro Jawab [Part 2]

Segmen baru di blog bro untuk bahagian ke-2

Korang Tanya Bro Jawap.

Soalan Terbaik + Jawapan terbaik dari bro akan bro jadikan entry sama ada di blog bro ini atau di blog ohpakar.com

Dalam entry tersebut bro akan kredit link kepada empunya penanya [pastikan korang sertakan dengan link blog ataupun link facebook – bagi yang tiada blog]

Kerjasama anda amat dihargai.

Insya’lah semua soalan akan bro jawab 🙂

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

19 thoughts on “Korang Tanya Bro Jawab [Part 2]

    1. adeh, susah punye soalan… ok next huhuhu

      p/s- tengah xde mood nak upload nie.. tolong uploadkan leh

    2. isnin kot bro uploadkan he…23x

      seremban ek.. xde event & xde bajet nak ke sana T-T

  1. salam bro… kita sedia mklum buat blog bole jana pendapatan… sana sini dok cite pasal benda yg bole buat duit dari blog… soalan sy… duit hasil semua tu n yg terjana halal ke? inginkan pengesahan… sy pn jana duit gak guna blog cume dlm hati masih ade was2 tentang hal ini…harap bro ade penjelasan yg bole hilangkan was2 sy tu…

    tq

    1. pendapat along pulak begini,

      kalau iklan tu dari sumber yg halal..
      contoh iklan bukan arak/roko/ bende2 yang haram,
      sumber daripada iklan tu halal..

      wallahualam

    1. peh mantap soalannye…

      pastikan anda mmempunyai identiti sendiri.. bukan terikut-ikut gaya orang lain..

      dan yang penting hati kena tetap..

      berubah jika perlu sahaja… bila rasa penulisan kita tidak menarik..

      even penulis novel sekali pun akan tukar gaya penulisan mereka untuk memastikan kualiti novel yang akan mereka keluarkan akan datang

  2. erks, ape eh nak tanya kat bro nih..

    hmmm..bila nak tamatkan zmn bujang ni..ngeeeeeeeheehehe

    ok soklan bebetulnya: ala, tetiba blur nak tanya apa..kang dah ingt sy tnya eh..

    1. oh senangnye soalannye… ok bro jawap nie..

      jawapannye : bila tiba masa bro dipinang huhuu.. zati nak x

  3. Sebab tak dapat datang Behrang, saya mahu tumpang tanya mengenai niche blog. Untuk dapat income secara online perlukah kita membina niche blog, atau cukup sekadar bergantung kepada blog peribadi?

Leave a Reply

Top