You are here
Home > Uncategorized > Karak – Laluan Puaka

17,439,728 total views, 3,583 views today

Karak – Laluan Puaka

Baru plan nak lelap, selepas kepenatan dengan event siang tadi.

Sekali member buka tv3, tengok cerita 360. Pasal laluan puaka terutama tang lebuhraya Karak.

Meremang gak la bro tengok,

Dan dalam hidup bro baru dua kali bro kena sepanjang drive. Memang terbaik la, bro terkena. Cuma belum terjadi sesuatu yang tidak baik pada bro.

If korang ada cerita pasal kejadian yang menimpa korang atau kenalan korang. Just buat je entry dan tinggalkan link di blog bro. Nanti bro buat satu entry promote pasal entry korang.

Ok nak lelap sudah.

Esok malam bro akan kembali ke Perak, hope tak kena lagi la ek.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

8 thoughts on “Karak – Laluan Puaka

  1. hoh kalau buleh takmo laa dah la karak tu memang laluan utama balik kampung kekdahnya kampung kat lanchang kan mmg konpem lalu situ tp lalu highway baru LPT.

    memang ade yg suke lalu ikut jalan lama tu takyah bayo tol bagai tapi bior le jalan lama tu sunyi dah utan penuh lak ngn kisah2 misteri nusantaranya tapi penah la gak dulu2 lalu situ masa bujang sbb jalan jem teruk masa tu naik teksi pakcik tu redah ikut jalan lama utan mana tah seram je rasa muahahahaa.

    tapi syukurla takat ni xpernah lg la kena mende2 n mintak simpang laa walopun pernah gak blk kg time 2-3 pg tp tu time raya apa nak herankan keta berjujut atas highway idokla takut sgt meskipun takut gak huehuee sbb nak menghala kg halaman jln sunyi..gelap pekat..dan sepanjang jalan tak berenti2 mulut ni membaca ayat kursi hihihi

Leave a Reply

Top