You are here
Home > Uncategorized > Jom Teka Apa Dalam Bungkusan Ini

17,442,628 total views, 1,839 views today

Jom Teka Apa Dalam Bungkusan Ini


Bosan-bosan petang jumaat ini. Korang pula sure tengah bosan tunggu masa nak balik koje.

Alang-alang tengah ada masa dan darikorang habiskan masa untuk benda yang bebukan. Apa kata korang main teka-teka, nak tak?

Apa yang korang perlu buat,

Teka apa isi dalam bungkusan yang bro baru terima sebentar tadi.

Ini antara jawapan yang bro terima dari beberapa rakan yang sudi meneka di facebook bro. Antaranya:-

Tablet | Samsung Galaxy SII | Telekung | iPhone4 | Laptop | Buku | Surat Gadai Rumah | iPad

Apa pula jawapan korang?

Tekaan yang tepat atau menarik, bro akan promote url blog die dalam entry akan datang.

Hint : Benda ini tidak dijual oleh Mother Gadget

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

35 thoughts on “Jom Teka Apa Dalam Bungkusan Ini

  1. dalam tu ade poket doraemon

    so, pasni Bro buleh la kuarkan buluh terbang jemput saye kat ukm nih..nak gi rumah bro tambang tarak.. aduih..

    pakai pintu sukahati kita pergi lepak kat sungai pertak dulu.. syiok wooo…

    ade jugak gambar saye yang hensem buat poster kat rumah bro.. idola la katekan…

    he…23x

Leave a Reply

Top