You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Hilangkan Berganti

17,420,621 total views, 2,442 views today

Hilangkan Berganti

Gambar hiasan untuk entry malam ini.

Kisah disebaliknya? Esok la bro cerita. Tiada mood nak berstory panjang lebar malam jumaat ini.

Ku pinggirkan lara
Yang bertaut di jiwa
Ku teruskan hidup tanpa dia

Padam nyala patah tumbuh
Hilangkan berganti
Cinta tiba, cinta pergi
Yang azali ku nanti

Bicara Bro : Next week, bro akan melakukan satu anjakan paradigma dalam hidup ini.

Bacaan Yassin bro tidak selancar dulu. Banyak tempat yang bro silap masa membacanya. Jika dulu, surah ini antara surah yang bro hafal.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

17 thoughts on “Hilangkan Berganti

    1. dah berminggu tertangguh nie cik faten.. bagi bro betul2 relax untuk karang entry terbaik untuk MJ

    1. bro bukan jarangm cuma lately selalu tersalah bacaan.. jika dulu bro hafal je surah nie tanpa bukak yassin..

      mungkin kurang diamalkan ataupun ludah bro banyak perkatakan benda yang kurang baik

    1. maybe bro kena selalu baca dan dengar kot.. ok xnak dah dengar lagu2 yang korang pasang dekat blog, buat hilang ilmu je bro dengar he..23x

      p/s- xde kaitan pun he..23x

  1. ye…mmg hilang kn berganti…namun xkn pernah sme…
    cuma beza nye sma ade yg berganti akn lebey baik dr yg hilang atau pown yg sebaliknya…sume ini rahsia allah….moge yg berganti tok bro adalah yg terbaik dr yg sebelumnya…insyallah…..

Leave a Reply

Top