You are here
Home > Ucapan > Happy Birthday Buat Mr. Bean Moreno

17,434,541 total views, 2,206 views today

Happy Birthday Buat Mr. Bean Moreno

Happy birtday buat Mr Bean.

Eh silap, Mr Bean Moreno diatas ketuaan anda pada hari ini.

Ucapan dari bro,

Moga panjang segala-galanya. Apa yang panjang? Ikut suka hati hang la kan.

Moga berbahagia dengan isteri muda, eh isteri yang nampak muda dan muka mu yang sentiasa muda. [Tertiba terasa diri macam makin tua]

Kongsi tip & pesanan boleh :-

  1. Apa rahsianya nampak muda sentiasa
  2. Macam mana nak buat blog fames macam mu
  3. Isteri mu ade adik perempuan tak he..23x
  4. Ada event, roger2 la beb

Itu sahaja yang bro boleh ucapkan.

Kebahagiaan hak milik setiap insan. Sayangi diri anda, ingat orang tersayang he..23x

Ini gambar dia dengan isteri dia ek.

P/s- Sorry Bean, dah 3 minggu bro xde idea untuk segmen kegemaran mu itu T-T

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

14 thoughts on “Happy Birthday Buat Mr. Bean Moreno

    1. bila dah jawab jangan lupa inform ek, terutama no 3.. no 4 tue pun bagus gak…

      nak tuju lagu boleh

Leave a Reply

Top