You are here
Home > Ucapan > Happy Birthday Adik Kesayangan Bro – Yana Nanako

17,426,288 total views, 132 views today

Happy Birthday Adik Kesayangan Bro – Yana Nanako

Happy birthday buat adik kesayangan bro, Yana Nanako..

Dah besar kamu ek, dah leh dah nie.. Jangan le jeles tengok si irine tue ek.

Masa dia dah sampai,

Masa untuk kamu tetap akan tiba. Bila tue? Hanya tuhan saja yang tahu.

Anyway, Thank untuk entry ini.

Insya’lah ada event lagi abg akan invite yana join. Best kan ikut abg mu ini ke hulu ke hilir kan. Ada saja event dan orang tak seberapa besar, kamu dapat jumpa.

Untuk hadiah hari jadi,

Abg belanja Yana esok untuk sertai World Blogger & Social Media Summit 2011 di PWTC. Mahal tau pass masuk.

Maklumat lanjut mengenai event ini, boleh usha di sini.

Bicara Bro : Nak lelap, tetapi tak boleh nak lelap.

Hope esok banyak orang yang bro dapat jumpa dan generate rangkaian perniagaan dan meningkatkan pendapatan dari blog-blog bro.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

22 thoughts on “Happy Birthday Adik Kesayangan Bro – Yana Nanako

    1. cik pana nak dapat abg cam bro x..?? leh adjust, ade kekosongan lagi huhu

      kalau mahu la kan

Leave a Reply

Top