You are here
Home > World Bloggers & Social Media Summit 2011 > Esok Bro Akan Sertai World Bloggers & Social Media Summit 2011

17,437,724 total views, 1,579 views today

Esok Bro Akan Sertai World Bloggers & Social Media Summit 2011

Esok bro akan sertai World Bloggers & Social Media Summit 2011 dengan beberapa orang blogger yang berlangsung di Putra World Trade Centre (PWTC).

Ianya berlangsung untuk dua hari iaitu pada 15 & 16 june 2011.

Event ini memang gempak,

Ini pula merupakan senarai penceramah @ speaker untuk convention kali ini [Hope dalam 10-20 tahun akan datang, ada muka dan nama bro untuk event seperti ini]

Untuk maklumat lanjut, anda boleh layari World Blogger Summit 2011.

Bicara Bro : Masuk berbayar dan bukan percuma, sepanjang minggu nie bro bersusah payah untuk mendapatkan pass masuk. Dan alhamdulillah bro berjaya + dapat diskaun lagi

Harga asal RM219

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

41 thoughts on “Esok Bro Akan Sertai World Bloggers & Social Media Summit 2011

    1. Insya’lah

      Bro akan buat live update di sana.. if HTC tak habis bateri & dapat pinjam laptop orang ek

    2. Target nak angkat iPad 2… Tengah riki2 juga mana yang terbaik.

      Buat masa sekarang nie. HTC ini la tempat untuk bermesra & bermanja time keluar

    1. duit ada & pemikiran yang jitu.. apa2 pun boleh jadi…

      artis xboleh hidup lama jika harap pada populariti dengan bidang dorang..

      Kalau bro jadi artis

      Bro tetap usaha nak jadi CEO untuk company yang mampu berdaya saing

    2. akan datang… ramai dari bidang blogging menjadi CEO..

      dan salah seorangnya datang dari pembaca blog bro

    1. Insya’lah Nik… Bro akan share mana yang tersempat di blog ini. Atau mungkin di blog bro lagi satu

    1. Memang best pun huhu.. xsabar nak join..

      Yup speaker terbaik dan hebat2 berlaka 🙂

      Bro akan update dari masa ke semasa

    2. lebih kurang la.. selagi HTC nie ade berbateri he…23x

      ops.. speaker ape ek..? speaker dewan rakyat ok x

    1. Bro mana ada dasyat. Bro biasa2 je la zuriey…

      ada masa nanti sure dapat join punye

Leave a Reply

Top