You are here
Home > Uncategorized > Bro Terjeles Tengok Budak Blogger Perak Bervlog & Bergathering Di Teluk Batik

17,446,684 total views, 5,895 views today

Bro Terjeles Tengok Budak Blogger Perak Bervlog & Bergathering Di Teluk Batik

Macam mana la bro boleh lupa baru-baru nie berbudak Blogger Perak ada buat gathering berjimba-jimba di Teluk Batik.

Jeles siot.

Harap bro nie dok Perak,

Tiada satu event atau gathering budak blogger Perak pun yang bro dapat join.

Maybe lokasi bro lebih memudahkan bro pergi ke KL dari menghala ke Ipoh.

Kalau ikutkan bro memang tahu dorang ada buat gath, cuma bro sendiri agak bz lately sampai terlupa ada gathering nie.

Sekali usha laman 1tube terjumpa video ini.

Untuk kualiti dan kelajuan menarik, klik sini.

Bicara Bro : Insya’lah if tiada apa-apa halangan, bro akan cuba turun untuk gathering akan datang dari Blogger Perak. Bro pun agak susah nak terlibat dalam mana-mana gathering.

If ada kelapangan baru bro dapat join.

Korang ada x lokasi teh tarik yang menarik di Malaysia?

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

36 thoughts on “Bro Terjeles Tengok Budak Blogger Perak Bervlog & Bergathering Di Teluk Batik

    1. memang ramai… lepas nie bro maybe try join gathering Blogger Perak & Blogger Utara 🙂

    1. Kita sama2 jeles la nie ek.. reena sekarang ada dekat mane ek..??

      Tengah bulan nie bro ada buat mini kem 3hari 2malam dekat rumah bro di tg malim

    1. Boyfriend saya tu tak akan jeles la bro…dia izinkan saya jadi PA bro..dia kata sian bro selalu sangat terlupa..hehehe

      (prasan lak saya ni)…hahahaha

    1. He..23x bukan selalu.. xtau la jeles sebab xdpt join or jeles sebab muka xmasuk dlm vlog nie

    1. Bro boleh je nk orgaanize tetapi masa sekarang tidak mengizinkan bro.. jadual pack sikit la panadol..

      Bile nk date dengan bro ek

Leave a Reply

Top