Macam mana la bro boleh lupa baru-baru nie berbudak Blogger Perak ada buat gathering berjimba-jimba di Teluk Batik.

Jeles siot.

Harap bro nie dok Perak,

Tiada satu event atau gathering budak blogger Perak pun yang bro dapat join.

Maybe lokasi bro lebih memudahkan bro pergi ke KL dari menghala ke Ipoh.

Kalau ikutkan bro memang tahu dorang ada buat gath, cuma bro sendiri agak bz lately sampai terlupa ada gathering nie.

Sekali usha laman 1tube terjumpa video ini.

Untuk kualiti dan kelajuan menarik, klik sini.

Bicara Bro : Insya’lah if tiada apa-apa halangan, bro akan cuba turun untuk gathering akan datang dari Blogger Perak. Bro pun agak susah nak terlibat dalam mana-mana gathering.

If ada kelapangan baru bro dapat join.

Korang ada x lokasi teh tarik yang menarik di Malaysia?