You are here
Home > Bersama BroFramestone > Isu Panas Bersama BroFramestone > Blog Ini Bukan Tempat Untuk Stalker

17,442,019 total views, 1,230 views today

Blog Ini Bukan Tempat Untuk Stalker

Bro baru perasan,

Sejak dua menjak ini, blog bro ramai yang datang walaupun tiada jejak yang ditinggalkan.

Nak kata bro ada keyword panas? Bro mana reti nak main keyword panas-panas. If fakta reti la.

Rasanya tak perlu nak stalker blog ini untuk ketahui perkembangan dan situasi bro.

Ini bukan blog personal.

Bro bukan #retis.

Yup, aku mengejar glamer dan populariti [itu apa yang kau nampak, yang kau tak nampak. Ada kau tahu] he..23x

Dalam talk yang pernah bro berikan di UTHM hari itu,

Bro ada nyatakan mengenai 2 isu if nak berjaya dalam dunia blogging :-

  1. Be professional Blogger
  2. Have Blog in professional way

Bro bukan blogger kaki jilat punggung or jaja cerita-cerita panas.

Minat bro berkongsi cerita dan perkongsian seperti mana yang bro selalu berikan dalam talk.

Blog bro ini bro daftar under nama syarikat bro. If korang nak kondem atau hentam blog bro, korang buat la. Itu hak korang. Ini tempat bro mencari rezeki.

Tetapi ingat,

Jika niat korang nak menjatuhkan anak bangsa sendiri dan mematikan punca rezeki orang itu atas niat yang kurang baik. Ingatlah balasan di akhirat kelak.

Memang kenyataan, punca pendapatan utama bro sekarang datang dari blog. Puas hati..!!

Jangan terkejut jika bro aktif dengan mana-mana event dan jangan buat gosip panas #retis sekadar nak puaskan nafsu amarah dan kepuasan peribadi.

Niat itu, tak kan buat kamu tenang di dunia sana.

Bicara Bro : Moga terbaik buat kamu, kamu, kamu dan kamu.

Risau, bila ramai haterz dalam hidup ini. Bila-bila masa boleh ditikam dari depan. Dan mungkin ianya dari orang yang terdekat dengan kita.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

29 thoughts on “Blog Ini Bukan Tempat Untuk Stalker

    1. biasa la.. dorang cam mane nak senang.. if dok susah hati nak xleh tengok kesenangan orang lain

    1. he..23x hendap2 bro ape mu dapat.. hendap perempuan ok la jugak kan he..23x

      he..23x komen2… if rajin klik iklan bro pun ok juga.. alang2 dah sampai blog bro nie kan

    1. w’salam

      bukan psal dengki mendengki.. cumz ada orang yang xmemahami situasi orang lain..

    1. stalker tue dah biasa dah.. nie stalker tahap dewa.. lepas tue bikin cerita dekat luar pula..

      if cerita baik2 ok lagi.. tapi nie cam dah melampau sangat…

      eh mane ade cool pun.. blog biasa2 je

      boleh je.. beratus gak la bro dapat.. if ade yg pangil untuk bagi talk + di invite untuk event or bagi advertorial… mahu banyak gak la dapat sebulan..

      tapi xmenentu gak la pendapatannya..

  1. eh ada yg tak senang ngn blog bro ka?ish2 ni kes tak senang tengok kejayaan orang lain la tu haha mcm2 haish efa stalker gak stalker silent reader kehkeh tp kekdg komen dan tinggal jejak dan klik iklan haha

  2. lumrah la 2..kadang2kita x sedar rupa2nya kita ada musuh @ org yg x senang dgn kita yg slalu ja tggu pluang utk jatuhkan kita..terlalu byk mklumat kdg2 mendedahkan kita dgn pelbagai kemungkinan yg x dijangka.. (blog dibuka hanya utk invited readers utk smentara waktu)

  3. besela prangai org kt ni.tak hbs nk dengki dgn kejayaan or apa yg org lain ada.pttnya suka n sokong,ni asyik nk kondem je kejanya.hish,x suka org mcm tu..nak cmburu skt ht biar bertempat la.pape pun bro keep it up n ol da best in future

Leave a Reply

Top