You are here
Home > Tip Bernas Bersama Bro Framestone > Blog BroFramestone.com Sudah BerPR 4, Terima Kasih Google

17,430,017 total views, 3,861 views today

Blog BroFramestone.com Sudah BerPR 4, Terima Kasih Google

Petang semalam bro mendapat khabaran bahawa Blog ini sudah memiliki Page Rank 4.

Terkejut Boboy..!!!

Eh..!! Terkejut bro.

Sepanjang bro berblog dari tahun 2006.. Kebanyakan blog bro semua PR3 masa mula-mula bertapak dan bro sentiasa memastikan bahawa PR blog bro tidak jatuh.

Ada apa pada PR – Page Ranking.

Page Ranking merupakan satu penghargaan yang diberikan oleh Google akan penglibatan sesuatu laman blog dalam memberi pengisian terbaik kepada search engine mereka.

Senang cerita la kan.

Asal search keyword je. Blog itu je dok dekat page depan hasil pencarian.

Jika PR lebih tinggi, even guna SEO dan keyword yang sama. Blog yang mempunyai PR yang tinggi akan diberi keutamaan untuk berada di atas dalam hasil pencarian.

Nak check PR blog anda? Boleh test drive di sini.

Senarai Blogย  PR 4 [keutamaan kepada blog yang Bro tahu]

  1. Bro Framestone
  2. Ben Ashaari
  3. Fitri Hadi
  4. Yanmie Online
  5. Ariff Shah
  6. Denai Hati
  7. Admiral Hafiz
  8. Kujie
  9. Myjazmanie
  10. ..
  11. ..
  12. ..

Jika ada lagi, sila inform bro.. Bro akan updatekan

Hanya Google dan website mantap-mantap berperluang untuk mendapat PR 10 termasukan la Facebook

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

55 thoughts on “Blog BroFramestone.com Sudah BerPR 4, Terima Kasih Google

    1. wah lolly pun sama ek… tahniah adik bro nie…

      nie syg lolly nie.. tp lolly xsyg abg die

    1. ala PR bukan tengok pada femes ke x blog tue.. tapi contribute blog tersebut terhadap kandungan search engine pada google…

      if selalu ade…

      insya’lah boleh dapat PR yang lagi bagus

    1. kenkadang prediction tools gagal jugak.. dulu pernah gak terkona.. cakap dah leh dapat 4..

      tapi….

      xde makne leh dapat PR5…

      says.my je yang ku nampak dapt PR5

  1. Tahniah bro! Ramai gak yang dapat PR 4 ek. Berbaloilah dengan usaha diorang mempromosi dan update blog setiap hari.

    P/s: Thanks sebab letak link blog saya kat situ. thumbs up ๐Ÿ™‚
    .

  2. Harapnya blog saya juga akan mencapai page rank yang lebih tinggi pada masa depan.Apa-apapun tahniah. Semoga page rank akan terus meningkat seiring dengan usia blog.

Leave a Reply

Top