You are here
Home > #rumahbro > Bila Blogger Bersarapan Bersama #RumahBro

17,413,340 total views, 1,735 views today

Bila Blogger Bersarapan Bersama #RumahBro

Bila blogger-blogger bersarapan bersama.

Gambar ini bro amik semasa berbreakfast di pagi terakhir di rumah bro sempena bengkel blogging yang bro jalankan.

Terasa cam satu family pula kan.

Dengar cerita ada yang jeles bro tak invite dorang. Kalau invite mahu penuh rumah bro dibuatnya.

Bro cadang nak buat lagi minggu ini atas permintaan, cuma masih belum cukup orang je. If ada yang nak join. Roger bro.

Lokasi #RumahBro di Tanjung Malim, Perak. Bengkel 3 hari 2 malam, dan aktiviti akan bermula pada Jumaat malam. Jika berminat, boleh roger bro.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

40 thoughts on “Bila Blogger Bersarapan Bersama #RumahBro

    1. bro maybe akan buat minggu ini.. atas permintaan..

      3hari 2 malam.. bermula pada esok malam sampai ahad.. jumaat petang or malam dah leh dtg kumpul dekat rumah bro..

      perjalanan dalam 45minit dari KL ke rumah bro

  1. bro. aku berminat, tapi untuk sesi yang akan datang lah. minggu ini ada hal, orang umah nak bersalin. kalau ada lagi sesi macam ini, bagi tahu lah. ongkos dan pengerasnya macam mana bro?

    1. usia bukan penghalang huhuhu.. yg baru2 nie paling muda 18tahun.. yg tua..?? bro la, sape lagi kan

Leave a Reply

Top