You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Asal Usul Watak-Watak Angry Birds

17,413,076 total views, 1,471 views today

Asal Usul Watak-Watak Angry Birds

Bro boleh jamin ramai antara kita tertarik dengan game Angry Birds.

Sama ada di hp, sehinggalah ke komputer.

Tetapi adakah anda tahu asal usul watak-watak dalam game Angry Birds yang anda selalu main.

Meh bro kongsikan sesuatu yang menarik untuk anda.

Kredit picture & perkongsian buat 2dayblogger.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

31 thoughts on “Asal Usul Watak-Watak Angry Birds

    1. minat gilerrrr.heheheh…
      ada elmo kecik, ada yg besar…

      ada yang jenis licin, ada yang jenis kain berbulu…saya letak dalam almari takut berhabuk…

  1. hohhh..camtu ke??

    naseb baek baru je tau apa tu angry bird..

    kalau tak mesti sebuk duk tanya bro..
    menatang apa abgry bird ni bro..hahaha..

    <– tak layan game ni.. tau pun sebab member cakap..
    teruk kan.. ahaha

    1. sian.. dok dekat pulau mane nie sampai xtau ape itu angry birds.. ish pulau karang he..23x

    1. geram lah sebab attack x kena/x mati sume target…pastu dorang yam x mati tu gelak kan ai…GERAM!!!!

  2. geram lah sebab attack x kena/x mati sume targetā€¦pastu dorang yam x mati tu gelak kan aiā€¦GERAM!!!! haha.. teruk kan.. owh watak2 dari sesame streets ke?

Leave a Reply

Top