You are here
Home > Bersama BroFramestone > Apa Yang Bro Terlupa Semasa Majlis Perkahwinan Beautiful Nara #NaraKawen

17,442,319 total views, 1,530 views today

Apa Yang Bro Terlupa Semasa Majlis Perkahwinan Beautiful Nara #NaraKawen

Semalam bro sempat bergerak dari Perak ke KL untuk menghadiri majlis perkahwinan member blogger bro iaitu BeautifulNara aka Nazuwan Ahmad.

Nanti bro kongsikan gambar atau cerita pasal perkahwinan tue ek.

Coz kali ini bro nak kongsikan beberapa perkara yang bro terlupa sepanjang majlis perkahwinan beliau:-

  1. Bro sepatutnya gerak awal dari Perak
  2. GPS dekat HTC Desire bro tidak banyak membantu
  3. Bro patut ikut rombongan pengantin perempuan, tetapi bro jual mahal
  4. Jumpa ramai blogger tetapi ada yang bro tak cam
  5. Bro datang lambat, ramai yang berjanji dengan bro dah cabut balik awal
  6. Bro datang on time dengan ketibaan pengantin
  7. Bro lupa nak 2nd round or 3rd round
  8. Bro banyak termiss perluang untuk luaskan network dan perniagaan bro
  9. Tidak ramai yang bro sempat sembang
  10. Terlupa nak amik pic dengan pengapit he…23x [boleh ke cam tue]

Dan yang paling bro terkilan.

Bro boleh balik dengan tangan kosong. Apa-apa pun bro tak amik. Dah jauh baru teringat, bro xamik goodies bag yang diberikan kepada setiap tetamu.

Bicara Bro : Nara cakap goodies bag dah habis. If ada masa nanti dia korek tengok ada ke tidak. Jika ada bro suruh die post ke alamat GPS rumah bro.

Koordinat GPS yang mu bagi tak banyak membantu la Nara, selamat aku kuatkan hati untuk drive terus ke depan sampai jumpa banner ade tertempek muka mu πŸ™‚

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

49 thoughts on “Apa Yang Bro Terlupa Semasa Majlis Perkahwinan Beautiful Nara #NaraKawen

    1. La ye ke.. ramai je member2 bro suka masuk blog die.. tp xramai yang cam muka die..

      Bro dah banyak kali gak jumpe nara dan isteri die.. kenkadang lepak sama

    1. ops huhuhu…

      bisnes bro biasa2 je.. dari talk sampai la berurusan dengan big company untuk consultancy πŸ™‚

      baru2 nie akan terlibat dengan satu syarikat social network malaysia dan bro akan jadi duta blogger bagi mereka…

      beriban gak la dapat…

      dan dalam masa yang sama bro akan gabungkan 2 company untuk JV dalam satu project..

      ops, ini je yang bro leh kongsikan πŸ™‚

    2. perghh ptut la tibe2 nak jadi IM aritu..hehe..projek hebat2 nie…kalo ade job2 kosong ajak la sy skali ek bro.. πŸ˜€

    3. selama nie bro buat kecil2an.. now bro nak besarkan sayap bro…

      ok la.. dapat masyuk riban2 sebulan pun ok je.. xde masalah πŸ™‚

      sebab tue hari tue bro tanye.. bro nak jadi IM or bro nie memang dah IM huhu

      coz ramai member2 bro yang otai IM cakap bro dah macam, tp bro tak rasa cam tue…

      sebab bro banyak lakukan secara Offline dari Online he..23x betul x

    4. oh hehe…byk tu..lebih drpd okey..
      tp bg sy la..IM tu sekadar gelaran jer..dan kalo org kenal kie sbg IM, first impression tu laen berbanding helaran bloggers..
      tp kbyakan IM mmg bloggers dan kbyakan bloggers bukannya IM.. πŸ˜€

    5. betul tue.. bro maybe hari saru nie nak tempah namecard dengan kamu…

      leh designkan x..??

      nak warna hitam…

    6. blh jer..bro send detail kt my mail.. sidiq90@gmail.com

      send sume detail..lg byk detail lg mudah sy nk design πŸ˜€

      kalo ado gambar pape blh attch sekali dan sy akan try sesuaikan dgn design tu nnti

    1. Bro mane sempat nak roger sape2, banyak urusan yang bro perlu buat time turun kl

    1. akak salah timing huhu.. tgk cam saya.. sampai2 on tiem dengan pengantin he…23x

    1. Memang banyak planning..

      Nie pun berkat terjah satu persatu booth masa hari belia baru2 nie..

      Cakap je blogger n promote la ape2.. tau2 je dorg mintak no contact n contact ajak jumpa

  1. tahniah utk Bang Nara…suke tgk diorg…
    Serius panjang list LUPA Bro…mcm Bro pulak yang kawen…kalo ade bini ni, mesti bini pon terlist sekali dalam list LUPA Bro tu kn hehe~

    p/s:-
    tunggu turn bro plak pasni… πŸ™‚

    1. Suka tengok ek, kalau bro, kamu suka tengok x..??

      Memang panjang sesangat huhu, kalau bro yg kawen, sure lagi berjela-jela panjangnye..

      Mesti la, bro buat lupa dah berbini n mengaku bujang he..23x

    1. Wah leh la ulur sikit dekat bro..

      Die gerak dari rumah pengantin perempuan, kalau ikutkan bro follow dorg dari rumah pengantin, tp bro cancelkan

      Last2 sampai sama dengan pengantin huhu

    1. memang cun pun.. xmake up pun nampak cun..

      baik je die.. tutur kata pun manis he..23x

    1. xperlu.. memang kenal pun pengapit die.. ade gak la beberapa kali jumpe n sembang dekat facebook πŸ™‚

    2. Xdapat la huhu… Tunang orang tue.. kat sebelah tue la tunang die.. jadi pengapit gak.

      Member nara gak tue

    1. xdapat la… tunang orang tue…

      si pengapit lagi sorang tue la tunang die… member kamcing nara tue

Leave a Reply

Top