You are here
Home > Uncategorized > Akademi Fantasia : Dataran Lebih Meriah Dari Masjid

17,431,068 total views, 4,912 views today

Akademi Fantasia : Dataran Lebih Meriah Dari Masjid


Konsert Akhir Akademi Fantasia 9 diadakan di Dataran Putrajaya, Putrajaya

Peminat AF turun memeriahkan suasana disana. Suasana meriah mampu melekakan mereka yang terleka.

akhirat di bawah dagu dunia di depan mata…

itulah berlaku pada para pendengar or penghadirkan diri di konsert Akademi Fantasia 9(final)…

aku dah hampa dan sekarang aku dah benci…

masjid oh masjid, dah la jemaah tak ramai, tambah pulak dengan bunyi bising….

*ramai syaitan meloncatkan diri*

Nurkilan : Ahmad Jer di facebook

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

36 thoughts on “Akademi Fantasia : Dataran Lebih Meriah Dari Masjid

    1. He..23x kalau ikutkan, memang macam tue..

      Bayangkan Putrajaya kena ribut dan hujan lebat malam nie. peh… koman2 kena puting beliung cam yang terjadi tahun lepas time bulan puasa..

      sure esok masuk paper.. pong pang sana sini..

      then mufti masuk campur.. ahli fatwa pun terlibat

  1. ramai dah tampil dgn entry2 tak setuju dgn tempt konsert ni kan tp tak siapa pn tampil bg apa2 kenyataan balas.

    n at last diorg buat jugak berdekatan masjid.
    hurm…. speechless

    1. bila hiburan dan dikaburi dengan pandangan keduniaan, syaitan pun join sama..

      esok tgk paper la ek

    1. mungkin cara kita menegur tue salah.. if tuhan yang tegur, semua melopong je…

      tegur pakai angin & air dah cukup

  2. sekarang memang tak suke layan realiti show ni.. kadang-kadang dorang sendiri da tak reti pikir mana baek, mana buruk.. islam pada nama je.. =.=

Leave a Reply

Top