You are here
Home > Uncategorized > Video Maharaja Lawak Minggu Ke-9

17,418,705 total views, 526 views today

Video Maharaja Lawak Minggu Ke-9

Tahniah buat Balas yang berjaya bertahan selama ini sehingga minggu ke-9 dalam rancangan Maharaja Lawak.

Balas akhirnya tersingkir juga.

So dah tiada lawak double meaning tetapi berlapik dari mereka.

Dan ini menyangkal ramalan awal bahawa Nabil akan tersingkir pada minggu ini.

Ramai gak yang tak suka Nabil ek.

Ke korang tersalah undi nie?

Kalau tersalah undi, apa salahnya. Astro gak yang kaya. Korang gak yang rugi.

Dah la kena habis kredit dok undi sms. Kena pula langgan pakej Mustika.

Jom layan video Maharaja Lawak ini :-

Untuk view dan kualiti yang menarik, klik Maharaja Lawak Minggu ke-9 Jozan.

Jom layan video yang lain juga

  1. Maharaja Lawak Minggu ke-9 Balas
  2. Maharaja Lawak Minggu ke-9 Jambu
  3. Maharaja Lawak Minggu ke-9 Sepah
  4. Maharaja Lawak Minggu ke-9 Nabil
  5. Maharaja Lawak Minggu ke-9 R2

Sudahkah anda mengundi?

Moh kita lihat kedudukan peserta minggu ini.

Iklan : Jom memeriahan 1-Aspire Vlog Contest dengan hadiah bernilai RM10,000

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

13 thoughts on “Video Maharaja Lawak Minggu Ke-9

  1. hairan, setiap minggu Jambu punya performance mmg top especially semalam. Tapi ttp undi lg rendah dr jozan, nabil ngan sepah. sedih gk klu diorang kalah sebab vote tak byk. padahal sokongan ramai je

    1. tukang undi xramai.. besa la.. sape nak yang muka legend, hati cute he…23x

      eh, mu undi ke x nie

    2. Undi mu masih xmampu menjamin mereka.. undi lagi lagi dan lagi.. baru syarikat telko terjamin

Leave a Reply

Top