You are here
Home > Uncategorized > Video Maharaja Lawak Minggu Ke-5

17,441,964 total views, 1,175 views today

Video Maharaja Lawak Minggu Ke-5

Malam ini

Maharaja Lawak Minggu ke-6 di Astro Warna tanpa kelibat Jihan.

Tetapi masih mengekalkan Amir & juga Man yang masih menduduki tangga terbawah.

Jozan masih lagi berada di atas, mengatasi pesaing xde la seberapa dekat mereka iaitu Nabil & juga Sepah.

Malam ini kita tengok siapa yang akan disingkirkan.

Bro taruhkan Man akan tersingkir pada minggu ini.

Amir pula macam ada harapan untuk bertahan minggu ini. Apa-apa pun boleh terjadi pada malam ini.

Di sini Bro tempek video Gelangang Maharaja Lawak Minggu ke-5 yang bro amik dari laman 1tube.my dah ramai blogger upload video kat sane. Bagus-bagus..!!

 

 

If xleh nak view, klik sini.

Dalam masa yang sama ada beberapa video yang menarik untuk bro kongsikan kepada anda:-

Bicara Bro : Masih belum terlintas nak langgan pakej Mustika. Hope ramai la yang rajin upload kat youtube atau 1tube.my

Minggu ini bro berada di KL & juga seremban. Cadang nak perkena Dessert from MyHoneyMoon

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

18 thoughts on “Video Maharaja Lawak Minggu Ke-5

    1. Bro pun xtengok.. nk tgu orang upload je nie huhuu

      jatuh la.. jatuh la he..23x bro nk lastik bg jatuh nie

      bro besa la.. power kan…

Leave a Reply

Top