You are here
Home > Status Malam Jumaat > [Status Malam Jumaat] Makan Luar Di Malam Pertama

17,444,298 total views, 3,509 views today

[Status Malam Jumaat] Makan Luar Di Malam Pertama


Sekadar entry santai malam nie.

Walaupun bro tengah tak sihat dek tersalah makan + penyakit yang bro ada sekarang nie. Segmen Status Malam Jumaat tetap akan berlangsung di blog bro seperti biasa.

Iaitu setiap khamis malam jumaat. Peh segmen yang paling lama bertahan di blog bro.

Malam ini, bro hanya ingin kongsikan satu cerita bakal pengantin untuk renungan anda bersama 🙂

GF : Abg tak kan dapat rasmikan sayang malam pertama nanti
BF : Kenapa pula?

GF : Nak buat abg lagi tak tahan.
Bf : Nanti abg tak tahan, siap la sayang hahah

GF : Ala, macam la leh dapat, mahu berminggu la tak merasa nanti
BF : Kalau gitew, malam pertama abg makan luar je la. Tak de la penat sangat


Bicara Bro : Biar la malam pertama menjadi sesuatu yang bermakna buat kita.

Either berdara atau tidak. Yang penting halal.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

14 thoughts on “[Status Malam Jumaat] Makan Luar Di Malam Pertama

    1. Halal tue yang penting.. jgn sekadar ada sijil halal untuk dijadikan hiasan..

      Pastikan kualiti dan service terjamin

    1. Kenkadang diluar yang berdara atau bergetah pun tetap menyelerakan

      Manusia nampak.yang haram sedap kerna perisa tambahan yang ditaburkan oleh syaitan

  1. skang ni slalu mkn kat luar jek..jarang giler nak masak..

    (agak2 faham jugak mskd entry ni. seorang isteri wajib turuti kehendak suami selagi tak menyalahi hukum syarak)

  2. fuhh mlm pertame dh kempunan..aduhh..uihhh spatutnye jgn lepaskn pluang yg ado ni..kene lak ari tu sejuk je, pastu kite dh mmg tgl bdue..mule2 kite jlnkn jari jemari pelan2 pastu..ehh bahyo ni, takut2 cik panadol terangsang..nti jela wa smbung bro..kite borak2 kt tepon..hikhik

    1. Cait!

      Camno namo wa ade masuk sekali lak ni?tak sah kalo xkaitkan wa!lu nk tengok ke wa kne serang ngan gf Bro nnt? Hish nk kne report kt laling ni! BTW,wa suci ye…lain la lu suke bermain jari jemari bersama skandal lu tu!

      Bro abaikan komen mamat ni..cis nk menfitnah, nk mengutuk or,kt memana pon die layan…

      Makan luar ek? Urm yg veteran pon masih ramai yg makan luar…

Leave a Reply

Top