You are here
Home > Uncategorized > Siapa Nak Tengok Wayang Percuma Bersama Bro Framestone

17,426,862 total views, 706 views today

Siapa Nak Tengok Wayang Percuma Bersama Bro Framestone

Siapa nak tengok movie dengan bro?

Segala-galanya percuma kecuali transport + pop corn etc. Bro hanya sponsor ticket wayang free tetapi kena tengok dengan bro.

Cadangnya,

Setiap bulan bro akan berlanja blogger bertuah sepasang ticket. Apa yang korang perlu buat?

Tunggu la update dari bro ek.

Insya’lah bro akan buat giveaway ini bermula bulan nie, selepas bro terima gaji 🙂

So fikir-fikir la cerita apa yang korang nak tengok dengan bro + di manakah lokasinya.

Pe2 pun korang tetunggu dedulu la ek.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

41 thoughts on “Siapa Nak Tengok Wayang Percuma Bersama Bro Framestone

    1. boleh aje.. jadi la blogger malang, iaitu blogger yang asik kena kikis duit je he..23x

    1. Ops huhuh he…23x nantikan la ek…

      Kalau la kat tg malim tue ada wayang.. mahu eyqa ajak bro g tngok wayang je kan

    2. hahaha.. takkan bro..mimpi aje la jwbnye..eyqa bukannye pompuan yang mudah nak usung sane sini.. nak plak tengok wayang.. mampos kene rembat ngan mak pakai penyapu.. hakhakhakhka…

    1. seremban ade panggung wayang ke..? ok dha tahu dah seremban tue, xde laa jauh kan.. so boleh kot

      asalkan anda menjadi yang bertuah…

      ops sesambil tue leh kita langsungkan huuhu

    2. amboi demand die huhuhu

      ok je tue.. eh tp cam terperasan ade sesuatu di leher kamu hari tue huhu

      merah2 gitew

    3. amboi-amboi..tajamnya penglihatan dia ek…anyway jangan disalah ertikan tanda tersebut yer…jumpa saya 5 atau 10 tahun akan datang atau bila saya dah tua nanti sekalipun(kalau panjang la umo saya ni)tanda tu akan tetap maintain disana…kecuali kalau saya buat operation tukar kulit…huhuhu

    1. belanje…?? belanje ape ek he…23x

      melaka ek.. eh kamu bawah umur lagi x.. die kena atas 19 baru boleh

    1. so dedorang semua kena la sama2 join & support bro.. dapat 2 pasang pun dah kira ok la tue kan

      cik panadol adalah perempuan.. ok di terima

      cik panadol comey.. ok mmg di terima

      cik panadol xsombong.. yup betul di situ

      cik panadol buli bro.. memula je. lepas tue habis bro yg buli die

    1. insya’lah boleh aje 🙂

      sesiapa pun mampu.. pe2 pun doakan bro dimurahkan rezeki ek

    1. time tue bil bro tersesat ke kuching la ek…

      kalau la ade yang sudi sponsor penginapan kat sane.. mesti best kan

Leave a Reply

Top