You are here
Home > Pengalaman > Setelah 2 Minggu Patah Kaki

17,446,799 total views, 6,010 views today

Setelah 2 Minggu Patah Kaki

Mesti korang tertanya-tanya kenapa 2-3 minggu ini bro tidak terlibat dengan mana-mana program atau event.

Sama ada program blogger mahupun program-program bro yang lain.

Bro patah kaki sebenarnya,

Bukan kaki bro patah sebab excidence

Tetapi kereta bro tiada, masuk bengkel sebab nak repair n make over sikit.

Pepaham la kan. Kereta proton keluaran tahun 1996. Fuh dah lama tue kan.

Dengan kereta ini bro ke hulu kehilir mencari rezeki yang halal. Dengan kereta ini juga banyak membantu bro untuk temui korqng dimana-mana event dan program.

Bro masih lagi kecewa xdapat join movie screening KL Gengster dengan beberapa orang blogger.

Update by HTC Desire S

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

27 thoughts on “Setelah 2 Minggu Patah Kaki

    1. kereta baru dapat tadi… then td dapat invitation untuk event esok bersama Fahrin

    1. ala.. lambat bagi tahu… kalau tidak boleh je…

      kamu duduk dekat mane ek..??

      bro tadi dapat call untuk attend event nie as media + blogger

  1. Patot la dah lame tak join mane2 event…kete masuk spital ye..

    Urm En Myvi sy pon x g service lg nih..kne g service dl ni sbb tak lama lg nk plan wat event jugak!

    1. Tau xpe.. la nie baru dapat join mane2 event huhu

      Wah knpe dengan Myvi kamu huhu

      Bile mau date dengan bro nie

Leave a Reply

Top