You are here
Home > Uncategorized > Sesi Memotong Kuku Yang Berbau Cekam

17,438,810 total views, 2,665 views today

Sesi Memotong Kuku Yang Berbau Cekam

Peh….

Baru dapat potong kuku kaki setelah 2 minggu xjumpa pengepit kuku.

Bau dia..!!!

Bro je yang terbau, ke korang pun ada terbau sama he…23x Sorry bau je cam cekam, tapi kaki bro tiada cekam pun. Kebersihan perlu di jaga.

Ini adalah tip dari rerakan sekiranya tidak terjumpa pengepit kuku

Lain kali takde kepit kuku… Pakai gunting je..
Puteri Kasih

Nak lagi dasyat gigit je
KeRtas Litmus

Selamat xde yang nak suggest cabut je kuku kaki atau potong terus kaki tue.

Teringat lawak teka teki “Ku”
1- Ku
2- kuku
3- kuku ku
4- kuku kuku
5- kuku kuku ku

Ada sesiapa tahu teka teki ini

Bicara Bro : Lepas nie kena beli pengepit kuku banyak-banyak, if emergency tetap ada.

Kalau ketiak berbau, leh pakai Rexona, if kaki berbau, nak pakai ape ek

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

33 thoughts on “Sesi Memotong Kuku Yang Berbau Cekam

  1. klu kaki berbau, leh guna bedak kaki dr syarikat jualan langsung tu hah..brand avon kalu x salah mak. Tak de bau busyuk..dan x de la plak bau wangi

    1. he..23x de bau wangi ek… habis bau ape yang ade huhuhu

      risau gak if ade yang xselesa dengan bau kaki sy

    1. he…23x xde nye cam kuku helang…

      saya nie anak ayam je.. punye kuku ek.. bukan punye lain he…23x

    1. cdg nk beli satu kotak.. tp confirm xlama lepas tue kena beli satu kotak lagi he..23x

    1. he..23x amboi amboi…

      mesti cik panadol comey je jalan mengundur sambil buat muka comey die tue…

      jangan la jauh dari bro.. nnt bro nk usik sape lagi kan

    1. xde la sampai 1cm huhu he..23x

      nk tolong ukurkan x…?? cubit mmg berbisa, lagi2 cubit pakai kuku kaki.. sure berbekas n berbau kat tempat kena cubit tue

  2. Assalm bro !

    Dulu emak den selalu potong kuku den pakai pisau lipat yang kecik… ngeri oo.. x bergerak takut terpotong jari…

    Skrg nie den plk selalu potongkan kuku dia..

    Layanzzz ajer

    1. dulu teman pun selalu potong pakai pisau tue.. peh.. siap berdarah gak he…23x

      anak yang baik.. bagus2

    1. bedak ape2 pun boleh..tp kalo ada menthol tu ok lg kot..
      sblum pakai kasut tu, sapu bedak kat kaki..n slalu2 la tukr stoking..:)
      n keringkan kk lps mandi..:) bila kaki lembab, tu yg bt cpt berbau

      gud luck

    1. apa benda bila
      sekali sebut – diri sendiri
      2x sebut – benda
      3x sebut – benda saya
      4x sebut – banyak benda
      5x sebut – banyak benda saya

Leave a Reply

Top