You are here
Home > 1001 Pictures > Photoshoot Fatin Liyana By Khairul Azkar

17,431,847 total views, 5,691 views today

Photoshoot Fatin Liyana By Khairul Azkar

Fatin Liyana.

Siapa yang tidak mengenalinya. Kali ini photographer jalanan iaitu Khairul Azkar berpeluang photoshoot Si Fatin Liyana sebagai talent beliau.

Bertempat di Lake Garden Seremban, menjadi lokasi pilihan untuk mereka.

Belon dalam beg jerami? [jerami kah itu]

Apa motifnya wahai Fatin Liyana..?? Tetapi ianya buat gambar ini nampak comey

Fatin with kamera…

Posing nampak hot, tetapi raut muka masih cool.

Seperti ada sesuatu dalam jiwa dan sanubarinya tidak mahu disampaikan. Mungkin ianya disimpan untuk orang sepatutnya.

Siapa tahu?

Macam menarik saja si Fatin bersama dengan bunga.

Habis feminin la tue kan. Tak kisah la Fatin, apa-apa pun mode ini di request oleh Fatin sendiri

Tarikh : 29 Disember 2010
Tempat : Lake Garden Seremban

Talent : fatin liyana
Photog : Khairul Azkar
Mua & Wardrobe : fatin liyana

Bicara Bro : Ikea ada buat contest antara 5th May hingga 26th June, hadiah yang ditawarkan pun menarik bernilai RM1,500.

Hanya perlu bergambar dengan aksi tidur anda yang paling menarik. Untuk maklumat lanjut boleh layari laman web Ikea Malaysia.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

46 thoughts on “Photoshoot Fatin Liyana By Khairul Azkar

    1. bro pun minat photoshoot gak…

      cuma masih belum sedia untuk dipamerkan atas sebab2 tertentu

    1. he…23x no komen he…23x

      bro pandang pada kualiti gambar yang diamik.. xreti nk menilai modelnya

  1. minat dgn photografi…tapi tak berkesempatan lg nak beli 1 camera DSLR…

    Khairul Azqar memang berbakat^^

    1. Xpe.. bro dalam proses untuk mendapatkan kamera dslr..

      Moh kita mengumpul bersama

  2. salam, pic fatin yang sandar tu nampak lain, mungkin sebab dia sandar terlampau tegak, kalau dia relaxkan lagi sandaran dia tu, mungkin lebih perfect pic tu. 🙂

    1. mungkin ada sesuatu yang dia ingin sampaikan…

      bagi xnampak pendek.. die tegakkan badan die he…23x

    1. Memang indah ciptaanNya.. kalau la kita hargai kan…

      Irine nanti kot time2 cuti roger die.. die majuk dengan bro huhu…

      Eh boleh je.. doa2 kan bro dapat angkat DSLR dalam masa terdekat… Leh la jadi model bro.. xcantik x lawa pun boleh.. sebab bro bermain dengan teknik photography..

      Bukan bermain dengan modelnya

    1. Bro selalu buat photoshoot xplan apa2

      Coz bro xde kamera.. harap pinjam pada orang je huhu oh minat FL ek.. dgn bro xde ke..??

Leave a Reply

Top