You are here
Home > hastag twitter > #Perlibahasa : Saya Budak Baru Berlajar

17,431,818 total views, 5,662 views today

#Perlibahasa : Saya Budak Baru Berlajar

Saya budak baru belajar, kalau salah tolong jangan kurang ajar!!

Kredit kepada Cik Emyliza.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

32 thoughts on “#Perlibahasa : Saya Budak Baru Berlajar

    1. dah tajuk entrynye mengenai perlibahasa,
      blog bro bukan kamus dewan, nk kena ada description pepanjang…

      layan je ape yang bro rapukan..

      lepas tue bace ape yang dorang komenkan kat sini… kenkadang leh gak layan gelak sorang2…

    1. He…23x wat panjang2 bukan alia komen ikut apa yang bro kongsikan pun huhuhu

      Byk lari topik ada la huhu

    1. Bukan la.. tapi perlibahasa huhu

      Tue mknenye bro xde kat depan komp untuk update blog huhu

    1. Xpyh wat entry pepanjang tapi xde orang bace.. meleret2 sampai orang pun xfaham apa yang ingin disampaikan

Leave a Reply

Top