You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > Pagi Ahad Di Bulan Mei Tahun 2011

17,426,992 total views, 836 views today

Pagi Ahad Di Bulan Mei Tahun 2011

Pagi ahad,

Kenapa dengan pagi ahad..??

Kenapa pula dengan pagi ahad di bulan mei…??

Tiada apa-apa pun sebenarnye. Tetapi bagi korang la kan. Bagi bro mungkin sebaliknya.

1- Gaji x masuk lagi
2- kereta hantar workshop – patah kaki untuk 2 minggu
3- Baru dapat tengok f1 secara tidak live – itu tujuan pasang astro
4- Bil banyak tertunggak.
5- Banyak advertorial yang bro xsempat nak buat
6- Tarikh semakin dekat.

Bicara bro : Tidak semua benda seperti yang kita harapkan. Masih menanti sinar harapan dalam hidup ini.

Update via HTC Desire S

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

22 thoughts on “Pagi Ahad Di Bulan Mei Tahun 2011

  1. yg 1st tu xleh blah tu..hehehe…smala kita bro,mnanti kwangan yg xmasok2 pon lgi ni ha…sabor jela..

    p/s:bro mau tnya sikit,mcm mna nk sttlekan masalh blog lambat load yer??amal ckap blog sya lmbat load

    1. mmg xleh blah.. tp xde yg 1st tue.. semua ini xkan terjadi

      bro tgk laju je nk load blog mu.. ke internet bro yg laju he..23x

      nnt bro buat tutorial cara nk cepatkan page load.. tp kat ohpakar.com la ek

    1. ade gak duit yang masuk, masuk terus melekat huhuhu

      dan bila ianya terjadi.. benda yang kita xharapkan, benda itu yg terjadi

    1. Bro pakai ok je.. xde prob ape2.. nie pun xhabis review lagi nie…

      tgu dalam 1 or 2 entry pasal review nie

      cam mne leh bermimpi nie.. cer cite sikit

    2. aduih..tu la bro…memang dah lama cari smart phone..pastu terpandang la pulak htc nih,tgk bro lak rilek aje update blog dari htc, jadi blogger macam saya ni dah jadi cacing bertambah kepanasan ler hee…

    3. bro pakai wordpress then ade application wordpress untuk android..

      So bro update dari sana je…

      memang senang.

      Lagi satu kat rumah bro ada wifi. So time nak jimat penggunaan data, bro connect guna wifi

      Tapi kalau ikutkan,

      Banyak lagi android yang terbaik. Bro lebih meminati iPhone. Sekurang2nya tiada bug ataupun serangan virus

Leave a Reply

Top