You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Merongeng Bersama Adik Sendiri – Yana Nanako

17,453,610 total views, 6,079 views today

Merongeng Bersama Adik Sendiri – Yana Nanako

Bosan-bosan hari isnin nie,

Bro sempat merongeng bersama adek kesayangan bro, Yana Nanako di Alamanda.

Alang-alang lepak kat Mc Donald,

Bro pinjam laptop die, untuk update blog, sesambil tunggu nak tengok wayang sesama.

Cerita apa..??

Nanti la bro ceritakan, cam bosan je nak tengok wayang kat Alamanda nie.

Bicara Bro : Yana Nanako nie, sedang mencari akak angkat yang comey, baik hati dan sesuai untuk abg angkatnya ini.

Kalau boleh sesudi la follow blog die.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

29 thoughts on “Merongeng Bersama Adik Sendiri – Yana Nanako

    1. He…23x hujung minggu leh la.. nie hari koje.. xterplan pun sebenarnye

      len kali aku set untuk mu pulak ek

    1. Mane ade senyap… ade je bgtau kat facebook sehari seblumnya.. tapi kat inbox fb die la kan he…23x

Leave a Reply

Top