You are here
Home > Uncategorized > Member Terbaik Dihujung Bulan

17,446,054 total views, 5,265 views today

Member Terbaik Dihujung Bulan

Tengah nazak hujung bulan nie.

Tertibe member ajak keluar belanje makan. Ok lunch dulu ek

Tengah lepak dengan Amai Sea & Wiro Sableng perkena epal asam boi

Update via HTC Desire S

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

32 thoughts on “Member Terbaik Dihujung Bulan

    1. Alang2 sian tue klik la iklan bro seketul dua.. if ternampak iklan prudential, klik cercepat

    2. Wah thank.. mmg tengah nazak, td try tanye yang lain.. dorang pun belum dapat lagi gaji..

      Memang dah parah nie.

      Eh belum ada lagi yang contact bro kata nak mengiklan

    1. Eh zazaw dtg blog bro.. dh lama xnmpk die dtg..

      Alhamdulillah rezeki hari ini banyak murah sikit walaupun gaji belum masuk

    1. Yup rezeki.. dh nk pitam dh hujung bulan nie.. nmpk warne ungu je mamanjang he..23x

    1. W’salam

      Rezeki masih ada lagi.. walaupun xbanyak tetapi tidak pernah terputus2

    1. Yup dorang dh 2x gaji dh.. td bro pergi tnye.. ramai gak yang xdpt gaji..

      Dah boleh sedia untuk disaman je nie…

  1. sebab tu malas nk pow Bro…Ibu dah pesan kt sy baik2…”Kalau nak pow orang, biarlah pow org dah dapat gaji…Jgn pow orang yang belom gaji, sbb berkemungkinan kita sendiri akan di pow…” huhu

    1. Wah menarik tul nasihat mak tue.. nie syg kat mak u, leh buat mak mertua nie he…23x

    1. dah follow up ah.. ramai gak la yang xdapat gaji lagi.. terutama mereka yang kontrak, sambilan + sokongan…

      yang lain dah 2x gaji nie… susah koje dengan gomen cam nie

Leave a Reply

Top