You are here
Home > Uncategorized > Mana Ada Orang Gila Mengaku Gila

17,425,012 total views, 6,833 views today

Mana Ada Orang Gila Mengaku Gila

R1 -Eh orang gila
R2- Bang, cakap guna mata, saya tak gila bang
R1 – Mana ada orang gila ngaku gila

R2 – Eh abang orang gila ke
R1 – Aku smart-smart gini kau kata aku gila
R2 – Mane ade orang gila mengaku gila bang

He…23x lawak pula layan lawak R2 dalam Maharaja Lawak nie.

Siapa yang  tak dapat nak tangkap maksudnya. Elok korang layan video Maharaja Lawak Minggu Ke-8 – R2 [Klik jika video di bawah tidak jelas]

Bicara Bro : Mana ada orang gila mengaku gila, Lelaki dah kahwin dan anak berderet pun mengaku single he..23x single 3

Iklan : Nak Macbook Pro, iPad atau iPod Nano?

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

29 thoughts on “Mana Ada Orang Gila Mengaku Gila

    1. Kamu gebu ke..??

      Saya xgebu bang..

      Mana ada orang gebu mengaku gebu

      Memang la, sebab saya comey huhu.. + cute, muka lagend he..23x

    2. he…23x

      mu kan muka legend hati gebu 🙂

      “I’m sorry,” kata amir sebelum tersingkir

    1. He…23x boleh pulak macam tue ek huhu.. bro pun xpasti bro nie gile ke x dok layan korang nie

    1. Xde la minat, cuma ade mane2 part yang menarik, macam xsalah dikongsikan…

      Xlawak ek.. sebab itu la die elok berpasangan.. kalau tidak, sure tak menjadi lawaknya

Leave a Reply

Top