You are here
Home > Ucapan > Malam Aku Bermimpi Zaman Persekolahan, Selamat Hari Guru

Malam Aku Bermimpi Zaman Persekolahan, Selamat Hari Guru

Macam mana bro boleh termimpi zaman bro bersekolah dan duduk asrama dulu.

Mungkin kerna bro 7 tahun bersekolah sejak dari tingkatan satu hingga ke tingkatan enam dan sepanjang 7 tahun bro duduk di asrama.

Lagi-lagi la bro bersekolah di sekolah yang semuanya adalah lelaki

Teringat lagi

  1. Bro dan member buli cikgu yang tomey-tomey + belum kahwin lagi
  2. Sanggup turun awal ke dewan makan semata-mata nak cuci mata dengan awek aspuri [dari sekolah lain tetapi menumpang di asrama bro]
  3. Sanggup skip kuliah lepas solat, sebab tidak berminat nak dengar ketua warden membebel.
  4. Kena rush dengan warden sebab tidak pergi prep.
  5. etc

Itu je yang bro boleh recall dalam mimpi bro tadi.

Bicara Bro : Bro ingin sedekahkan al-fatihah buat cikgu-cikgu bro yang telah pergi dan terima kasih buat mereka kerana tabah dan sabar dalam mendidik bro selama ini.

Teringin nak Heliza Helmi jadi cikgu bro. Eh dah lama xcontact die. Nak plan masa g dating dengan dia.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

16 thoughts on “Malam Aku Bermimpi Zaman Persekolahan, Selamat Hari Guru

  1. hehe mmg kenangan zaman sekolah dulu tak leh dilupakan. kalau kat sekolah saya tu, siap panjat atas bumbung blok akademik. pastu balik solat jumaat dari masjid sultan azlan shah, komfem singgah cc dulu main game. sampai la warden tolong jemput. malam tu apa lg, punya la sayang warden kt kami. dia kasi duduk je sbg denda. 2 jam lak tu. tp duduk mencangkung. hehe.
    SELAMAT HARI GURU!

    1. Bebudak brash memang cam tue.. same je dgn budak izzuddin tue

      Kenkadang budak anderson pun terlepas ke cc kat tc tue huhu

      Wei.. korang lalu jirat cina x he…23x

  2. erm…
    lebe kurang same la experience kite masa kt sekolah..haha
    naseb baik cikgu2 tabah nak didik dak nakal cam saye ni..
    selamat hari guru..
    =D

    1. Cam nk sekolah balik je rasenye.. dulu masa sekolah.. ada yg inagt bro nie cikgu

      Lagi satu bro jarang ada kat sekolah

    1. Skema tp result gempak xpe la juga he..23x

      Nakal2 bro dulu bertempat.. semua tercover.. kantoi pun, warden backup he…23x

Leave a Reply

Top