You are here
Home > Uncategorized > Live : Bergathering Bersama Mak Lagenda Di Terminal 2 Seremban

17,440,351 total views, 4,206 views today

Live : Bergathering Bersama Mak Lagenda Di Terminal 2 Seremban

Bro update blog menggunakan iPad secara Lansung di lokasi gathering hari ini iaitu di Terminal 2, Seremban.

Gathering ini anjuran Mak Lagenda dengan kerjasama beberapa blogger seperti Karim Mj & Kojie.

Di sink bro kongsikan senarai blogger yang telah berada di lokasi sekarang:-
1- www.Kojie.blogspot.com
2- www.rerame-ungu.blogspot.com
3- www.semanismulut.blogspot.com
4- www.combinesboth.blogspot.com
5- www.mr-curly-keli.blogspot.com
6- blog-budak-john.blogspot.com
7- www.karimmj.com
8- goierago.blogspot.com
9- serembangmaya.blogspot.com
10- www.lagendamahsuri.com

Bicara Bro : Masih menanti blogger2 yang lain.

Panas juga kawasan ini. Hope petang ini tidak hujan, risau xnampak japan masa balik nanti. Tayar kereta dah nak botak.

Team 1tube.my pun Ada sama untuk member sokongan untuk event ini

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

32 thoughts on “Live : Bergathering Bersama Mak Lagenda Di Terminal 2 Seremban

    1. Jauh mane ek..? Nanti cadangkan kawasan anda if ada ban yak permintaan, bro Akan sokong Dan cadangkan gath di kawasan tue

    1. susah nak update pakai ipad.. die auto suggestkan perkataan…

      malas nk setting,

      coz takut kaco kerje2 yang lain

    1. Ramai yang terlepas dan termiss psal benda nie…

      Maybe akan datang, akan ada satu gath kat area seremban juga

    1. Ok, bro dan lelain menanti video dari SerembanMaya..

      Thank juga sebab sudi terlibat sama dalam segmen bual bicara bersama Bro Framestone

    1. kan..kan..kannnnn..x jauh pun. Yang dari Perak pun leh turun bg sokongan, inikan plak takat2 duduk area KL je tu. Mmg happening dgn semua mmbr2 td..

      Thanks bro!

    2. wel kome Mak,

      Lepas nie boleh la kita lepak bisik2.. tapi orang meja sebelah sure dengar..

      mmg xleh control volume ek kite nie

    3. yup dekat je rupanya… leh la cari orang seremban kalau cam nie

      eh ade ke yang sudi nie

    4. Assalam.. elleh puteri buat2 tanya plks… ha ha ha.. m MAK tengok kan ada faedahnyer majlis kita nie.. ada jugak “CHENTANYA” tertinggal di Seremban… he he he…

Leave a Reply

Top