You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Jejaka Melayu Idaman Malaya, Mana Satu Pilihan Anda

17,457,808 total views, 975 views today

Jejaka Melayu Idaman Malaya, Mana Satu Pilihan Anda

Dalam banyak-banyak gambar, ini saja yang sempat bro upload.

Antara dua jejaka di atas, yang mana menjadi pilihan anda?

Jika bro, sila tinggalkan sepatah dua kata di ruangan komen.

Jika si Fahrin Ahmad? Sila klik button like dekat entry ini.

Bicara Bro : Insya’lah bro ada project dengan Fahrin di masa akan datang, dan mungkin ada beberapa blogger, akan di invite sama.

Nantikan vlog bro bersama Fahrin Ahmad.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

29 thoughts on “Jejaka Melayu Idaman Malaya, Mana Satu Pilihan Anda

    1. Eh boleh aje, tiada masalah.. jangan sekadar letak je.. kena lawat sama juga..

      Banyak aktiviti dan event bro akan kongsikan dalam blog nie..

      If berada dikawasan berhampiran, boleh saja nk join

      Memang bro alu2 kan

    2. Alang2 jadi silent reader, sudi2 klik iklan seketul dua.. he..23x

      Anyway, thank ngaku sebagai silent reader blog bro yang xde pe2 nie

    1. Insya’lah

      Next event mungkin di sepang.. tarikh xconfirm lagi..

      Eh pilih la bro.. confirm berbaloi2 huhu

    1. Bulan 6 nie dekat penang.. if ade blogger penang nk jumpe inform bro…

      Memang akan join.. td die dah bagi contact number die huhu.. kan senang cqm nie.. besarkan networking huhu

    1. Nanti bro akan inform dekat blog huhu

      Wah hensem ke bro nie.. dh terkembang lubang hidung nie

  1. uiyoooooooooooooo…jejaka garnier wohhhhhhh..hahaha…
    dengan meninggalkan komen di sini, bro mesti tau sy pilih sapa kan? (jaga hati ni)hahahhaha

    1. Eh thank..

      Kalau die jejaka garnier.. bro pulak, jejaka ape ek..

      Ada x sape2 nak amik bro yang kurang ketinggian ini sebagai model

    2. Ketinggian boleh diadjust… Bagi kamera tangkap belah atas je.. bawah jangn kasi nampak..

      Tang ciut tue.. kena guna photoshop he..23x

Leave a Reply

Top