You are here
Home > Bila bro Framestone Berkata-kata > iPhone 4 Sebagai Hadiah Hari Ibu

17,443,169 total views, 2,380 views today

iPhone 4 Sebagai Hadiah Hari Ibu

Apakah hadiah terbaik yang mampu anda berikan selain kasih sayang buat ibu mu sempena Hari Ibu.

Ke korang pun tidak teringat pasal ibu korang semasa ini kerna dok ralik layan Akademi Fantasia or Bf/Gf korang.

Ke korang dah jadi ibu sekarang nie.

Harapnya bukan ibu ayam.

Di sini bro nak kongsikan beberapa benda yang mungkin sesuai untuk anda jadikan hadiah hari ibu.

  1. iPhone 4 dari Maxis [tengah promosi]
  2. Desserts from My Honeymoon [halal kot]
  3. Barangan berjenama Tupperware
  4. etc…

Ada masa try la ajak ibu anda untuk join Mom on FB Contest.

Bicara Bro : Adik bongsu bro telah menghadiahkan hp kepada mak untuk hari ibu dan ayah sempena buzday dia baru2 ini.

Bro..?? Gaji xmasuk lagi.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

27 thoughts on “iPhone 4 Sebagai Hadiah Hari Ibu

    1. iklan churp2 dah lama xmasyuk.. nie pun tgu cheque dari dorang

      says lagi masyuk.. hari2 byk gak la bro dapat… ni epun tunggu cheque dari dorang gak

    1. adeh… bro kena belanje esok ek…

      if lain kali leh.. ade gak alasan untuk bro turun ke seremban kan huhu

    2. len kali la ek.. 🙂

      rezeki jangan di tolak.. pintu pun jangan ditolak if die tulis “tarik”

    3. dah ditulis tarik..buat ape saya nak tolak..kang bro org pertama yang gelakkan saya..huhuhu

    4. rasanya xperlu kot bro gelakan..

      kamera kiri kanan dah stand by.. teru smasuk WaKenaBeb

  1. suprise ala kadar je bro
    nk lebih2 blm mampu lg
    hehehe
    besok insyaALLAH celebrate mother’s day dgn mama n adik beradik sume
    yana sponsor something 🙂

  2. nntkan entry terbaru mlm besok ye..insyaALLAH
    akan yana dedahkan suprise itu..hikhik
    hope mama akan sukalah..hihi

    ala bestnye..
    yana sll xdpt nk join blogger gathering 🙁

Leave a Reply

Top