You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Imej Hantu Dalam Jentera Bomba

17,444,341 total views, 3,552 views today

Imej Hantu Dalam Jentera Bomba

Kemunculan imej misteri di dalam gambar yang dirakam oleh seorang pengunjung semasa mengunjungi Hari Bomba Malaysia di Dataran Merdeka baru-baru ini.

Imej tersebut yang menyerupai seorang wanita berambut panjang dikesan pada gambar yang dirakam menggunakan kamera digital.

Seram sejuk juga nengoknya.

Tengah bandar dan tempat yang ramai orang pula tue.

Maybe dorang pun buat lawatan sambil berlajar kot. Sesambil tue menyelit nak bergambar sama-sama dengan pengunjung yang lain.

Bicara Bro : Tempat yang sentiasa dipenuhi dengan hiburan dan maksiat juga merupakan tempat mereka.

Buat uncle seeker, xpayah la cari rumah usang or umah kena tinggal. Kat tengah-tengah bandar pun boleh.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

33 thoughts on “Imej Hantu Dalam Jentera Bomba

    1. alaa… bagi protection kat abg2 bomba masa nak pi masuk tempat api kot. biar kasi sejuk ckit. hahaha…

    2. he…23x mahu sejuk meremang… tp ingat, sejuk2 nie ade yang terbangun… lagi2 la kalau hantu gurl tue cantik n hot gitew

    1. he..23x sekali sekala posing kan…

      sekali tengok cam muka hantu yang sepah buat malam td

    1. he..23x wow.. dasyat gak ek… rupanya banyak gak la perluang perkerjaan kat malaysia nie

Leave a Reply

Top