You are here
Home > Uncategorized > Hero Comey Cute Miut Kembali – KungFu Panda 2

17,432,486 total views, 151 views today

Hero Comey Cute Miut Kembali – KungFu Panda 2

Peh, KungFu Panda kembali.

Pasti lebih gebu + berlemak + kelako dari dulu… Kalau badan bro cam die, rase-rasenye ade x yang berkenan dengan bro. Ke nak badan ketaq-ketaq juga 🙂

If korang minat cerita KungFu Panda dan mempunyai masa apa kata korang layan game KungFu Panda ini.

Bicara Bro : Cadang nak kosongkan jadual 26 Mei ini untuk menonton cerita nie.

Dan bro terlupa 26 Mei ini hari yang amat bermakna pada diri bro. Apa dia..?? Tak perlu la korang tahu. Bukan bermakna pun pada korang. Dan bro xkan belanje korang tengok wayang cerita nie.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

37 thoughts on “Hero Comey Cute Miut Kembali – KungFu Panda 2

  1. minat sangat tengok movie nie, sebab panda tu gemuk dan comel…. sampai mintak asben belikan bear panda tu.. hahhahah, macam budak2 jer…

    1. he..23x bro tahun lepas badan ade iras2 cam die juga

      tapi tahun lepas la kan….

    1. ops he…23x coz time nie bro ada hal.. tp nk jadi antara yang terawal usha cite nie

    1. awat lagu tue huhuu…

      apa kata download je la.. n layan kat laptop or komp.. if termiss. leh patah2 balik

    2. download memang dah ada…tapi tu la, tiap kali tengok mesti tak habis punya….bukan jiwa kot…saya layan barbie je….hahahaha

    1. err hahaha km stalker kearah kebaikan wakaka err nk lari?kami kot yg kena lari haha err tak da benda dah nk tgk info ja selalu tgk haha larik~~~~~

  2. waaa..nak tgk jugak…caya tak kalo sy kata sy bru tgk kungfu panda 1..itupun kbtulan sbb main kat TV3 bulan lps kot.. haha..sungguh la ketinggalan cerita sy ni kan…heheh

    1. la.. biar betul huhuhu…

      bro download je cite tue dulu.. tgk kat komp sendiri…

      percaya x..?? bro xtgk lagi cite hnatu kak limah

    2. mmg btol2…percayaallaaahhhh….heheheh
      nk donlod, tapi manjang aje tak sempat..hahah.terlupa pun iya jugak..kehkehkeh

      seriously? HKLBR tu pun sy tgk kat astro 1st jek..hahaha

    3. he..23x bro kena langgan gak la astro first nie…

      tp bro duduk depan tv pun jarang.. nie baru je angkat komp letak dekat denagn tv.. ingatkan leh gak on9 sambil layan tv.. tp haram juga

    4. hehehehe….langgan22…tgk muvie yg kt nak je..

      sy lak smnjak keje ni mmg kurang la dpt tgk tv..ada pun mlm je..tu pun smbil tgh tv, smbil online..camana..heheheheh

    1. Eh mane tau nie huhuhu eh shhhhhh…..!!!!

      Ala bro kne belnje ek huhu nnti bro download bg kamu nk x

    1. kat sini mane leh bisik2 huhuhu

      la seminggu xonline nape ek..?? ke mane huhu ala xbest la cam nie..

      mesti banyak kamu miss pasal bro nnti

Leave a Reply

Top