You are here
Home > 1001 Pictures > Foto Pilihan > Heliza Helmi – Dia Gadis Berkerudung Kuning, Hatiku Tergoda Tergugah

17,442,313 total views, 1,524 views today

Heliza Helmi – Dia Gadis Berkerudung Kuning, Hatiku Tergoda Tergugah


Dia Gadis Berkerudung Kuning, Hatiku Tergoda Tergugah

Dah lama juga bro tidak bertegur sapa dengan Heliza Helmi, Semalam tergerak hati untuk bro menegurnya

Bro : Bro minat ija berwarne kuning
Ija : Ohow.. berikan sebab kenapa? hek

Bro : Bro suka warna kuning.. Sekian, terima kasih he…23x
Ija : ek elehhhh.. sebab bro minat ghupernyerr

Bro : Lagi satu bro pun minat kat ija [ops terbocor rahsia] #okbai

Bicara Bro :Bro memang minat warna kuning.

Ingin mencari sesuatu berwarna kuning. Lately bro selalu promote website berwarna kuning iaitu DiGi iPhone 4 & ADT Security

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

41 thoughts on “Heliza Helmi – Dia Gadis Berkerudung Kuning, Hatiku Tergoda Tergugah

    1. betul tue….

      hari tue bro ade die invite masa nak promote busana beliau…

      menarik juga.. byk pic yang bro amik.. tp xupload lagi

  1. susah nk cakap seseorg tu cantik atau tak sebab tu subjektif….

    tapi heliza? yup dia gojes dan comel…

    tak penah pakai kaler kuning…pasni nk cari sumthing kaler kuning la…nk tgk ade tak org cakap sy comel lalalala~

    1. Awak memang comey di mata saya..

      Ternganga mulut saya melihat awak.. comey sangat.. cute miut lagi…

      Ini bukan objektif tapi kenyataan

    1. yup.. nnti bro tunjuk pic bro dengan dia… tengok padan ke x..??

      tapi cam malas nk upload je…

  2. ada skali ija masuk sokabo pakai wane kunin…sgt cntek…dah semestinye mase iklan garnier pun ija pakai kunin. berseri kowt!

    1. he..23x iklan tue pun menarik.. time tue bro xperasan yang tue ija 🙂

      eh sue…

      ija pun datang komen kat entry ini

    1. Orang tersayang…??? Xpe die dah lama tau bro rapat dengan heliza…

      Xde hal punye

Leave a Reply

Top