Hari ini bro dan beberapa orang blogger dari KL akan menerjah blogger-blogger di Seremban yang sedang bergathering bersama Mak Lagenda.

Note : entry ini autopublish, di mana korang tengah baca [if baca on time la kan], bro tengah dalam perjalanan dari Perak menuju ke Seremban.

Lokasi hala tuju bro kali ini,

Od Town White Coffee, Terminal 2, Seremban.

Mana tempat ini?

Bro pun tak tahu, karang main terjah je. Sesat dulu pendapatan, Sesat kemudian elok pergi tanya orang.

Untuk memeriahkan lagi majlis ini, ada beberapa games disediakan untuk para blogger dan games untuk kanak kanak yang hadir ~ hadiah sponser dari Karim MJ dan Mak Lagenda.

Ada 5 box lucky draw yang disponser by Redmummy,

4 hamper di sumbangkan oleh cik rama rama ungu, coklat oleh cik qiqi dan juga sedikit sumbangan peribadi dari ellen.

Wah banyaknye hadiah, bro nak sponsor ape pula niem rasa cam malu2 segan2 dah nie. Datang dengan tangan kosong.

Selain dari itu, Mak Lagenda juga sediakan 50 goodies beg sebagai tanda terima kasih pada semua blogger, 30 goodies beg untuk kids yang ikut mak pak diorang dan Mak Lagenda akan berikan 3 keping baucar ke gambang waterpark kepada yang bertuah.

Untuk maklumat lanjut, terjah blog Mak Lagenda.

Bicara Bro : If ada kesempatan, bro nak buat gath ke setiap negeri atau terlibat sama dengan gath yang korang anjurkan.

Bro pun ade plan nak buat aktiviti lasak bersama blogger. Bro kan suka sesuatu yang Extreme Challenge.