You are here
Home > Bersama BroFramestone > Isu Panas Bersama BroFramestone > Fan Page Hot FM Di Hack

17,682,285 total views, 3,412 views today

Fan Page Hot FM Di Hack

Bro mendapat kabaran yang mengatakan bahawa laman fan page Hot FM yang mempunyai hampir 800,000 telah di hack oleh individu tertentu.

Siapa dia..??

Ikut nama dalam facebook – Jack Sparrow

Kalau dalam i/c bro tidak dapat nak kenal pasti.

Bicara Bro : Dalam dunia nie banyak benda yang boleh di hack. Sebagus mana security pasti masih mampu di cerobohi kerna security yang ada hanya mampu mengurangkan kebarangkalian untuk di hack.

Bagi mengelak facebook anda dari di hack.

Jangan buat facebook. Full stop.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

34 thoughts on “Fan Page Hot FM Di Hack

    1. itu la idea yang terbaik.. tetapi xramai yang sudi nak buat macam tue kecuali sejak awal2 lagi die xkenal facebook itu ape

    1. dunia memang macam nie sekarang.. manusia bangga if dapat buat sesuatu yang mustahil tetapi menyusahkan orang lain

  1. acc fb sy pernah kena hacked..main acc dpt diselamatkan sehingga skrg..satu lg dh terlepas..siap kena tukar password..skali ngan email pon kena hacked.. cilakak punya hacker..

    1. he…23x kan mark dulu buat tournament.. sape paling cepat hack.. die dapat tawaran kerje dgn die

  2. hahhahahha, fb fb

    takpe, fb tue untuk blogger je, takde pape pun

    dorang soh buat, buat jelah

    blog kawan saye kene hack seminggu dah

    patut le dia sedih je

    1. tue la.. entah cam mane la keadaan kat studio hari tue ek…

      bro termiss pandang pasla benda nie

  3. itu la…sape suruh Najib kutuk Liverpool time wawancara aritu dgn Hot FM….kan da marah fan Liverpool..hack terus dia..amik ko sebijik….haha…

  4. pergh, baru² ni ohmedia & geng kena, ni HotFm lak..
    ni mesti dalah guna ilmu ni. so korang hati² la, paswrd tu jgn la senang sangat letak, cuba yang susah sikit orang nak agak contoh: bro8framestoneX2!88

    1. dorang x hack directly..

      dorang hack pakai back door.. huhuhu tp asal ada satu akaun leh dicerobohi.. tiada masalah nak kucar kacirkan page orang lain

    1. He…23x entah.. dpt dosa kot..

      Bro lagi suke white hat hacker.. dari black hat hacker

Leave a Reply

Top