You are here
Home > Uncategorized > Dari Perak Menergah Ben Ashaari Di Putrajaya

17,421,968 total views, 3,789 views today

Dari Perak Menergah Ben Ashaari Di Putrajaya

Pagi ini bro akan bergerak dari Perak ke Putrajaya,

Kalau ikutkan hari ini bro memang plan nak lepak dengan Ben, tahu-tahu je petang Jumaat dia call ajak bervlog seperti biasa.

Lokasi pun seperti biasa juga. Putrajaya – Presint Diplomatik[Nampak sangat mu malas nak bergerak jauh]

Maklumat lanjut bro boleh usha di sini. Sesiapa blogger mahupun bukan blogger + stalker yang ingin face to face dengan bro boleh temui bro di sana.

Bicara Bro : Mahu try berGPS menggunakan HTC Desire S dari pihak #Maxis10 Reviewers Programme

Dah lama bro tidak bervlog dan lepak bersama team 1tube.my nak juga mereka berlanja mengenteh

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

13 thoughts on “Dari Perak Menergah Ben Ashaari Di Putrajaya

    1. he..23x ramai je stalker… ala xkisah pun..asalkan benda2 yang elok…

      benda yang tak elok… lebih elok dijauhkan…

      eh.. mane ade femes… bro biasa2 je

    1. he…23x mana ada artis pun… kita yang bakal create artis dalam diri [if nak la kan]

      bukan nk cari publisiti tapi nk tunjukan apa yang kita ada dalam diri.. if menarik biar dorang datang cari kita.. bukan kita jaja dengan dorang…

    1. kami tolong blogger dan mempromote vlog sebagai salah satu platform yang boleh mengetengahkan suara blogger

Leave a Reply

Top