You are here
Home > Iklan > Advertorial > Buat Lelaki Tulen – Rexona Men Adventure Challenge

17,453,504 total views, 5,973 views today

Buat Lelaki Tulen – Rexona Men Adventure Challenge

Buat lelaki-lelaki di luar sana [perempuan pun boleh baca juga],

Jom sertai Rexona Men Adventure Challenge untuk menguji gaya tahan dan kemampuan korang menempuh halangan yang di reka sejauh 8.3 KM.

Hadiah ditawarkan bernilai rm30,000 termasuk perlancongan ke New Zealand!

Tak guna tunjuk macho atau cool jika anda sendiri tunjukan kepoweran korang. Takat badan ketaq-ketaq tapi lari sikit dah semput baik balik rumah minum susu dalam botol je.

Maklumat tentang Rexona Men Adventure Challenge:-

Tarikh : 23 Julai 2011 [7pagi – 12 tengahari]
Tempat : Taman Pertanian Malaysia, Shah Alam
Yuran Pendaftaran : RM 30 / seorang

Daftar di sini [klik untuk mendaftar]

Hadiah pula terbahagi kepada 2 kategori :-

Amateur – 6 KM

Juara
– FULL-BOARD Mount Kinabalu Tour
– Cash Allowance of RM 1,000.00
– Rexona Products worth RM 100.00

Naib Juara
– White-Water Rafting Experience (in West Malaysia)
– Rexona Products worth RM 50.00

Tempat Ke-3
– White-Water Rafting Experience
– Rexona Products worth RM 30.00

Professional – 8 KM

Juara
– FULL-BOARD New Zealand Tour
– Cash Allowance of RM 3,000.00
– Rexona Products worth RM 150.00

Naib Juara
– FULL-BOARD Vietnam Tour (windsurfing)
– Cash Allowance of RM 2,000.00
– Rexona Products worth RM 100.00

Tempat ke – 3
– FULL-BOARD Mount Kinabalu Tour
– Cash Allowance of RM 1,000.00
– Rexona Products worth RM 100.00

Apa korang tunggu, daftar sekarang sehingga 23 Jun 2011. Daftar awal untuk diskaun istimewa.

Untuk maklumat lanjut, sila layari http://www.facebook.com/RexMenMY

Bicara Bro : Dah lama bro x join aktiviti cam nie. Teringat zaman memuda. Berlari dalam 20 KM bersama M16 + beg yang beratnya, bro pun dah lupa.

Gaya training dah macam kungfu Panda (jom lawan tenung mata)

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

9 thoughts on “Buat Lelaki Tulen – Rexona Men Adventure Challenge

    1. Bro..?? Join..?? Mesti la tidqk.. mahu 2 km dh terlentang dh bro..

      Stamina zaman memuda dh xsama dgn skrg

    2. nampak je muda.. tp dah tua dah.. byk penyakit dah ade nie

      terutama penyakit tuuuttt.. dok nak aje

    1. gurl pun boleh.. boleh dtg bagi sokongan sambil cuci mata he…23x

      tau xpe..

      bro pun dah lama xberlasak nie

Leave a Reply

Top