You are here
Home > Maxis 10 Reviewers Programme > Bro Akan Continue Review HTC Desire S

17,426,955 total views, 799 views today

Bro Akan Continue Review HTC Desire S

Setelah lebih seminggu tanpa HTC Desire S dari #maxis10 reviewers programme atas masalah teknikal yang bro hadapi.

Semalam bro baru dapat temui pihak #maxis10 dan bro terima kembali HTC ini untuk meneruskan review yang tertangguh ini.

Now kalau ikutkan bro belum fullfill satu requirement yang kehendaki iaitu video post berkaitan dengan HTC sense.

Apa kebenda HTC Sense tue?

Nanti bro ceritakan apa itu HTC Sense, asalkan korang sudi beri sokongan kepada bro.

Bro bukan pandai nk review product, bro hanya reti review ikut kepentingan dan kelebihan benda itu terhadap bro.

Jangan aspect bro boleh bg 100% rsview seperti yang korang nak. Lain orang, lain cara reviewnya 🙂

[Update via HTC Desire S]

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

41 thoughts on “Bro Akan Continue Review HTC Desire S

    1. Bro petang nie baru balik perak…

      Kat sane baru leh online lyn update blog or wat ape2 nie pun harap online pakai htc je.. byk bnde xleh nk wat

    1. Thank huhu

      Gaya bro mengreview agak santai.. so mungkin ada sesetenagh pihak xselesa dgn cara bro

    1. tue la.. bro masih mencari rentak untuk memberikan review yang terbaik dan memberi manfaat kepada yang lain

    2. Thank puteri

      Nak rentak cam mne ek he…23x risau ade yang xtahan dengan rentak bro

    1. yup memang laju dan pantas bila nk melayari internet huhu

      mmg terbaik di situ… cuma cepat panas n bateri cepat habis

    1. he..23x bro dah settle dah review yang lelain tue.. cuma belum prepare untuk di publishkan je…

      bro tengah nak kali HTC Sense.. cam mne la benda ala tue kan

    1. bro dah buat 2-3 review sebelum ini… if rajin leh selak2

      xpun tgu review bro akan dtg

    1. meh la tukar.. if rase berbaloi la kan…

      cam HTC bro nie cepat beno habis baterinye hhhuh

    2. entah la.. mmg cepat sgt habis bateri huhu

      usha2 la dulu ek.. cari ygbetul2 berkenan

    1. Bro nak buat vlog review pasal HTC Sense tapi tiada kamera nak rakam T-T

      adeh.. tue je yang bro xbuat lagi nie

Leave a Reply

Top