You are here
Home > Maxis 10 Reviewers Programme > Blogger Bergathering Bertemankan HTC Desire S #maxis10

17,426,826 total views, 670 views today

Blogger Bergathering Bertemankan HTC Desire S #maxis10

Last week bro dari Perak turun ke Putrajaya untuk join gathering bersama beberapa blogger.

Lokasi?

Ali Bistro Presint Diplomatik, kemudian ke Taman Seri Empangan dekat dengan PICC.

Gambar di atas bro sedang drive dari mengambil beberapa orang blogger untuk di usung ke Putrajaya.

Selama ini bro main redah ke sana, tetapi kali ini bro menggunakan GPS yang telah di build in dalam HTC Desire S yang bro terima dari #maxis10

Kredit Pic : Enulwanie

Tak ramai yang dapat datang, ada yang balik awal

Dan tak ramai yang terjumpa di mana kami. Sesat kot…??

Moh layan vlog bro khas untuk Blogger-blogger yang sedikit pun x sms, mms, call mahupun video call HTC Desire S bro ini.

 

 

Hope selepas ini korang sudi join gathering blogger dalam masa terdekat ini :-

Gathering Bisik-Bisik Bersama Mak Lagenda – Seremban.

Santai Ben Ashaari Bersama Sahabat Blogger – KL

Bicara Bro : HTC Desire S dah 4 hari tiada di tangan bro, dan 6 hari tidak berjasa kepada bro dah.

Merindui HTC Desire S, Dah la si Ben hari tue tayang HTC Desire HD

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

33 thoughts on “Blogger Bergathering Bertemankan HTC Desire S #maxis10

    1. bila jadi blogger ek.. wah.. bagus2 huhuh nanti masa event jumpa bro personally leh x

    2. Nk segan nape pulak…

      oh baru je lagi ek.. eh cam mne leh rajin lepak kat blog bro nie.. cer cite

    3. kene citer ke…huhu..saya ni rajin bw la bro..cewah…tapi cara penulisan bro ni macam magnet yang asyik menarik saya untuk baca setiap entri bro..itulah sebabnya sejak kebelakangan ini..hampir setiap entri bro..saya komen kan kan…buat menyemak je saya ni…hahaha

    4. oh ye ke…

      wah.. penulisan bro besa2 je la.. xde cam magnet pun huhu

      xpe… bro lagi suka ramai yang menyemak kat sini…

      tapi if ade masa. bro akan hargai top komentor setiap bulan

  1. pnah try guna yg free..nokia pnya..Ovi maps…tp lmbat sket la geraknya…kita dah lpas..bru dia kuar…kalau yg nih msti best guna kan??

    1. oh ade ovi maps ek.. bro xtau pun.. xpe xpe nnti bro download untuk hp nokia bro…

      yang ini ok juga.. ade video masa bro guna GPS nie.. tp nanti bro upload kan…

      siap boelh dengar die bagi direction

    1. hahhahahhahah, gelak je tengok vlog bro

      hahhahahahhaha, garangnye bro ku sayang

      hahahahhahah, tak leh benti gelak la bro

      ek? kaco nanti bro yang tak terlayan

      hahhahahhaha

    2. bro memang garang orangnye huhuhu….

      gelak la gelak la.. babap punggung tue karang huhu

    1. yup betul tue…

      rami yang ade agenda.. kita pun xleh paksa.. saje je nak buat vlog cam tue

Leave a Reply

Top