You are here
Home > Uncategorized > Bangun Pagi, Main Burung

17,426,264 total views, 108 views today

Bangun Pagi, Main Burung

Celik mata sempat lagi layan burung.

Eh jangan fikir bebukan ek,

Tak kan la pepagi layan burung tuuuttt kan. Kalau layan pun, senyap-senyap sudah.

Bro layan Angry Birds.

Bukan sebab nak hilangkan bosan, cuma time pepagi tertibe otak blank xde idea nak update blog, so layan seround dua kan.

Bukan layan sesaje je nie tau.

Coz bro nak terlibat dalam mencipta GUINNESS WORLD RECORDS™ for the Most People Playing in a Mobile Phone Game Relay dengan bermain Angry Birds.

Meh la join sama. Korang just daftar percuma di laman nokia.com.my/angrybirds

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

20 thoughts on “Bangun Pagi, Main Burung

    1. He…23x betul tue… Tp dh tertempek pic angry bird.. len la buh pic lain..

      Bagaimana pula yang dtg tgk banyak, tp xde pun yg nak komen…

    1. ekekekek..tak jugak.. memang tak minat sngt nak main apa jenis game electronic ni..hehe..dah tobat..dulu layan gak, skang ni tak bleh sbb sy tau skali sy hadap mende tu habis suma keja tak jalan..ngeeeee

    2. Tau xpe.. cam tue la yang terjadi kat bro sekarang nie.. adeh..!!

      Tapi xde la stress sangat time tengah xbergaji nie

Leave a Reply

Top