You are here
Home > Uncategorized > Usop Wilcha Patut Menang Anugerah Bintang Paling Popular

17,425,162 total views, 6,983 views today

Usop Wilcha Patut Menang Anugerah Bintang Paling Popular

Penangan aura Usop Wilcha mampu memberi kesan mendalam kepada industri hiburan masa kita.

Bakal yang dia miliki mampu memukar sesiapa saja yang melihat dan menontonnya.

Pagi tadi dok layan Hot FM,

Jenuh nak nak menunggu kehadiran Usop Wilcha yang tersekat dalam kesesakan jalanan area Damansara.

So bebudak AM Krew terpaksa wat pangilan,

Sempat lagi melawak dalam telefon, x de sapa-sapa nak calonkan dia sebagai peserta jemputan Maharaja Lawak ke?

Kalau Zizan boleh layan gelak bila dengar si Usop Wilcha melawak. Macam mana la ek dengan si Nabil. Mahu terkebil-kebil je gamaknya.

Kalau ikutkan pada usianya, Usop Wilcha sudah boleh dikategorikan tahap veteran juga.

Umur bukan penghalangkan.

Pe2 pun moh layan pic yang diambil di studio Hot FM pagi tadi.


Aksi trademark dari beliau.

Patah tangan bro nak wat aksi ini.

Bicara Bro : Bro rasa Usop Wilcha memang calon yang sesuai untuk menerima anugerah bintang paling popular.

Rasanya tahun depan Usop Wilcha akan tercalon kot -amin-

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

35 thoughts on “Usop Wilcha Patut Menang Anugerah Bintang Paling Popular

    1. he..23x tapi ramai yang nak buat tangan cam tue kan he..23x

      jom kita mula berlatih.. 1.. 2.. 3… 8… 8 lagi he..23x

    1. maksud bro… patah tue… terus lembih xleh nk keras cam biasa.. ala2 sotong gitew he..23x

      bro dah lama nmpk ucop berlakon… cuma tidak diketengahkan aje.. ala cam rosyam nor dulu la..

      eh kenapa pulak..?? bro mana ade popular pun..xde bukti xde bukti

    1. die lenguh2 pun berbaloi2 ape he…23x

      insya’lah leh tercalon jika banyak filem die terlibat sama… serba boleh die nie

    1. orang xleh nk bangkang keputusan ABPBH coz yang tentukan adalah orang yang beli surat khabar berita harian dan isi form + submit

      tp yang tentukan nama tercalon tue… bukan pembaca la ek

    1. memang serius orangnya.. orang jati kuala…

      berbakat cuma tidak mahu ketengahkan… mungkin itu sifat dia kot

    1. he..23x jom praktis…

      Bro masuk silat acara seni tari pun sakit satu badan nak lembutkan pergerakan & seni susun atur buah dan kekuda.

      Tetapi menang no 3 je.. 2 hari training

    1. sama la kita…

      masalahnye xde sape2 nk calonkan die… hot fm je sanggup pangil die ke studio n ramai gile yg call cakap pasal nie

    1. w’salam

      bro pun xtau la… usop tue nama watak die… wilcha tue dari word “whell chair” aka kerusi roda

Leave a Reply

Top