You are here
Home > Uncategorized > Thank Buat Ben Ashaari Kerana Sudi Datang Tempat Bro.

17,278,010 total views, 6,390 views today

Thank Buat Ben Ashaari Kerana Sudi Datang Tempat Bro.

Bro tak sangka pula Ben Ashaari turun tempat bro hari ini. Sanggup turun Tanjung Malim dari Putrajaya semata-mata nak perkena durian.

Bro tahu pun sebab si dia bro yang bagitau.

Terus on da spot call Ben,

Dia turun sini xroger bro sebab ingatkan bro turun Johor minggu ini [Rabu ini baru bro ada di Johor].

Lepas tue bro pulak kena hentam balik dengan Ben he..23x ada ku kesah.

Kenyataannya,

Bro sendiri pun xde masa nak usha blog dia & stalker facebook die.

Rasanya ini kali pertama Bro & Ben dapat berborak berdua dan masing-masing boleh fokus dengan topik yang diajukan antara satu sama lain.

Ini kerna tiap kali kami berjumpa, Ben bersama peminatnya, bro pula bersama mereka yang ingin berkongsi pendapat dengan bro.

Bicara Bro : Untuk bulan 4, bro fully booking.

So susah nak nampak bro terlibat dengan mana-mana gath ataupun add hock event.

Bro nak tengok F1 hujung minggu ini, Apa kata korang join applikasi ini kot-kot bernasib baik dapat jumpa pemandu F1 minggu ini.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

25 thoughts on “Thank Buat Ben Ashaari Kerana Sudi Datang Tempat Bro.

    1. andai ada sumur diladang,
      boleh hamba menumpang mandi..

      jika ada umur yang panjang,
      insya’lah kita dapat berjumpa lagi

    1. insya’lah ada masa nnti bro organize satu lagi gath ek… boleh kan..

      tapi tunggu bro betul2 free. Keadaan sekarang tidak mengizinkan bro untuk handle.. kalau support boleh la

    1. blogger je yang sudi jumpa bro…

      ke nak bro cite bro jumpa dengan orang2 besar mahupun politik… ops yang pasti bukan di blog ini..

      bahaya 🙂

    1. kenyataannya bro memang bz bulan 4 nie

      vacation bro ke Kemboja & Kuching, bro terpaksa cancelkan.. event ticket & hotel bro dah tempah

    1. amik la.. amik la

      bro dapat invitation dari UTHM untuk bagi talk di sana 6/4 ini. If ada masa sudi2kan la dtang ke sana

Leave a Reply

Top