You are here
Home > Uncategorized > Ternampak Jenazah Dalam Kereta Depan

17,418,699 total views, 520 views today

Ternampak Jenazah Dalam Kereta Depan

Beberapa jam sebelum kejadian pemandu kereta mendakwa ternampak mayat dalam kereta lain di depannya ketika kami melalui Lebuh raya Pantai Timur (LPT) di Karak. Seolah-olah dia melihat jenazah sendiri.

Kata sepupu seorang daripada tiga sekawan yang terbunuh selepas kereta dinaiki terbabit kemalangan di Jalan Kuantan- Kemaman, dekat Sungai Ular.

Dalam tempoh seminggu ini,

Terdapat banyak kemalangan yang meragut nyawa. Dan kebanyakan kemalangan merupakan kemalangan maut.

Risau je bro mendengarnya.

Apa-apa pun berhati-hati di jalan raya. Bukan anda sorang saja pengguna dan bukan korang je ada orang tersayang. Orang lain pun boleh terlibat dek kerna kecuaian anda.

Bicara Bro : Lawak pulak tengok gambar di atas.

Sana sini kes bunuh diri, dibunuh. Belum kes rogol merogol dirogol. Selepas ini, apa pula yang akan terjadi. Malang tak berbau, tetapi bahaya dapat dihidu. Cuba elakkan diri dari terlibat dalam apa-apa yang boleh membahayakan nyawa mahupun maruah anda.

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

32 thoughts on “Ternampak Jenazah Dalam Kereta Depan

    1. Yup,

      memang ayam.. malang xberbau… walaupun taik ayam berbau… tetap juga menjadi mangsa

    1. ke ayam tue dah mati mengeras dan dikenakan momentum yang mampu menyebabkan ianya jadi cam tue

    1. Terlalu banyak… Dah malas nak baca paper pasal nie…

      Hari2 disajikan dengan kejadian yang sama saja

    1. time nie,

      masa shooting cite chicken run.. kan dei masuk dalam meriam. masa tembak, tersalah target

  1. bro,gambar kat atas tu iyer ke? kelakar plak tengok…
    hmm..memang sekarang banyak sangat kemalangan yang meragut nyawa…walaupun kita behati-hati, masih ada yang tidak berhati-hati…
    jadi, sama2 berhati-hati di jalan raya.. tak gitu bro?

    1. tue ok lagi.. kite leh stop kat tepi bagi loi lalu dulu… [bro selalu wat cam tue, coz kat sini lori memang suka bawak laju2]

      tapi kat sini ade je kes.. motor dirempuh dengan babi hutan.. lagi parah.. xkan nk stop kat tepi kan

Leave a Reply

Top