You are here
Home > Tazkirah bersama BroFramestone > [Tazkirah] Udah-Udah Lah Membaca Facebook Tue

17,422,491 total views, 4,312 views today

[Tazkirah] Udah-Udah Lah Membaca Facebook Tue

Tazkirah ini setempek kena kat batang hidung bro sendiri, Tetapi bro xkisah nak kongsikan dengan korang.

Moga ianya mampu mengurangkan masa anda dengan facebook.

Bicara seorang mak kepada anaknya,

Moderm internet xelok lagi,

So malam nie boleh la baca yassin, asik baca facebook je.

Malam nie jom ke suaru tue, kita baca reramai. Baru meriah kalau ada anak-anak muda di sana

Bicara Bro : Dah lama bro tak jadi geng surau, geng masjid pun begitu.

Geng Bas Sekolah, dah memang jauh sesangat dah. Layan gengblogger je la he..23x

Bro Framestone
Travel, Parenting dan Lifestyle Influencer di Malaysia. 7 tahun berpengalaman sebagai Social Media Consultant. Mempunyai seorang isteri dan 2 orang anak (belum plan nak tambah lagi)
http://www.hyebro.com/

28 thoughts on “[Tazkirah] Udah-Udah Lah Membaca Facebook Tue

    1. Dengan fb la… baru mudah di hubungi…

      kalau la fb kat hp tue laju kan he…23x xdok depan komp dah

    1. w’salam…

      wah.. thank coz sudi lagi singgah ke blog bro yang xde pe2 nie…

      alhamdulillah sihat saja…

      awak pula… πŸ™‚

    1. bala ada ape he…23x

      tue yang sampai ade yang bercerai berai.. curang.. terlanjur semua bermula dari facebook

  1. kalau ikutkan banyak lagi benda melalaikan tapi sekarang mostly orang fokus pada facebook dan twitter jer sebab itu yg ramai orang buat sekarang kan..
    jadi kesimpulannya, sesibuk mana kita, jangan lakukan sesuatu sampai melalaikan tanggungjawab kita sebagai seorang muslim.

Leave a Reply

Top